به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، روز سه شنبه در هشتمین نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در استانداری  با اشاره به وضعیت سیل بندها در تمامی حوضه های آبریز استان اظهار داشت: همه دستگاه های اجرایی برای ترمیم سیل بندها باید ورود و امکانات خودشان را در این حوزه بسیج کنند.

 وی با اشاره به وضعیت ترمیم شکستگی دایک مرزی گفت: روند ترمیم دایک باید سرعت بگیرد و زودتر به اتمام برسد هر چند تا این لحظه وضعیت ترمیم آن خوب بوده است اما سرعت پیشرفت آن کند است و متناسب با برنامه ریزیهای ما نیست.

استاندار خوزستان با اشاره به خدمات دولت و نظام  به سیل زدگان استان خوزستان گفت: در حال حاضر نظام و دولت در کنار هم در حال پرداخت خسارت به سیل زدگان هستند و تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات مردم در این مناطق می‌کنند.

سیاه نمایی نکنیم 

وی افزود: سیاه نمایی از جریان سیل در استان و ترسیم این ذهنیت که گویا مسئولان ارشد استان عامل اصلی بروز سیلاب در این استان بوده اند درست نیست و ظلم به جمهوری اسلامی ایران است.

شریعتی اظهار داشت: نباید مردم را ناامید کرد چراکه دولت و نظام پای کار هستند و خدمات و تسهیلات ممکن را به  سیل زدگان ارایه داده اند.

وی گفت: در کنار همه کارهایی که صورت گرفته قطعا نقصهایی وجود دارد اما  نباید چشم خود را روی اقدامات انجام شده ببندیم ،لذا ضرورت دارد کمیته اطلاع رسانی سیلاب ضمن اعلام ضعف‌ها اقداماتی که همچنان در حال انجام است را اطلاع رسانی کند.

استاندار خوزستان با اشاره به تعامل بانک ها در حوزه پرداخت خسارتها و تشکیل پرونده برای سیل زدگان گفت: بانکها باید همکاری بیشتری داشته باشند تا روند کار سرعت بیشتری بگیرد.

سیل اولویت اصلی استان

وی یادآور شد: اولویت و کار اصلی استان در حال حاضر رسیدگی به وضعیت خسارات ناشی از سیل است و دیگر مسائل در اولویت های بعد قرار دارند لذا مسئولان استان توجه ویژه به مشکلات ناشی از سیل داشته باشند و با نگاه به هزینه‌کرد دولت در مناطق سیل‌زده ،مسولان تلاش کنند رضایتمندی بیشتری در میان مردم ایجاد کنند.

شریعتی با تبیین چگونگی عملکرد فرماندارن در مناطق گفت: فرمانداران باید در جریان مسایل و مشکلات منطقه خود باشند و گزارش آن را ارایه دهند متاسفانه احساس می‌شود برخی فرمانداران با توجه به اینکه دستگاه‌های اجرایی در حال کار در مناطق هستند خود را کنار کشیده‌اند.

وی با تاکید بر سرعت بخشی در پرداخت خسارت ها از سوی جهاد کشاورزی تصریح کرد:  مردم در کشت تابستانه همراهی خوب و صبورانه ای با دولت داشتند لذا باید هر چه زودتر خسارات آنها را پرداخت کنیم  چراکه پرداخت نشدن خسارات ممکن است تبعات سیاسی و اجتماعی به همراه داشته باشد.

نارضایتی مردم از پیشرفت ساخت و ساز در مناطق سیل زده

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان نیز در این نشست گفت: عمده نارضایتی مردم در بحث پیشرفت ساخت و ساز مسکن های آسیب دیده از سیلاب و همچنین پرداخت خسارت های کشاورزی است باید خسارت های کشاورزی به کشاورزان پرداخت شود تا شاهد مشکلات در این زمینه نباشیم.

 کیامرث حاجی زاده با تاکید بر سرعت بخشی به بازسازی مناطق سیل زده و پرداخت خسارت های کشاورزی گفت: مشکلاتی در سامانه سجاد وجود داشت و با پیگیری هایی که انجام گرفت، این مشکل رفع شد و در این زمینه باید روند پرداخت خسارت ها با سرعت بیشتری انجام شود.

وی با بیان این که در بخش خسارت های کشاورزی تا کنون به ۵۷۱ نفر مبلغ ۶۵ میلیارد ریال خسارت بلاعوض پرداخت شده بیان کرد: در زمینه تسهیلات نیز به ۳۲۲ نفر مبلغ ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات در حوزه کشاورزی پرداخت شده و همچنین تعداد واحدهای احداثی سه هزار و ۳۵۲ واحد و  واحدهای تعمیری ۱۴ هزار و ۵۱۸ واحد بوده و در این زمینه تاکنون به ۱۰۳ واحد احداثی و ۱۰ هزار و ۶۵ واحد تعمیری نیز تسهیلات پرداخت شده است.

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان با بیان این که نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده  از جمله مهمترین نشست های استان به شمار می رود  گفت: مدیران همت کنندگزارش کاملی در خصوص مناطق سیل زده، روند کارها و پیشرفت آنها ارایه دهند تا براساس آن گزارشهای کاملی برای ارسال به قرارگاه کشوری ارسال کنیم ، همچنین مدیران دستگاه های اجرایی باید خود در این نشستها حضور یابند.

وی با بیان این که مدیران استان باید مدیریت جهادی  داشته باشند گفت: برخی فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی در نشستهای قرارگاه حضور ندارند و این غیبت غیرموجه پذیرفتنی نیست.

حاجی زاده ادامه داد: مساله اول استان مساله بازسازی مناطق سیل زده است و اکنون مناطق زلزله زده نیز به مناطق سیل زده افزوده شده اند که باید بررسی شوند، به محض ابلاغ اعتبارات بازسازی مناطق زلزله زده ، موضوع بازسازی این مناطق نیز در قرارگاه مطرح و پیگیری خواهد شد.

وضعیت نگران کننده سیل بندها

فرماندار اهواز با اشاره به وضعیت نگران کننده سیل بندها بیان کرد: در سیل اخیر وسعت تخریب سیل بندها بالا بود و امکانات دستگاه های اجرایی برای ترمیم آنها جوابگو نیست لذا اگر براساس هشدارهای اعلام شده در پاییز با بارندگی آب بالا بیاید، این موضوع مشکل ساز می شود.

جمال عالمی نیسی توضیح داد: اگر دستگاه های اجرایی مکلف به ترمیم سیل بندها شده اند باید فوری این کار را اغاز کنند چراکه در حال حاضر یکی از نگرانی های عمده ما ترمیم نشدن سیل بندها هستند.

/۶۰۰۲/ ۷۱۶۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.