به گزارش ایرنا کمال دویده روز چهارشنبه در نشست خبری در محل این سازمان، افزود: در جریان سیل اخیر نظام مهندسی در انجام فعالیت مربوط به ساخت دایکت ها و یا سیل بندها به دستگاه های مربوطه مشاوره مهندسی ارایه کرد.
وی ادامه داد: برای مداخله جدی در موضوع مقابله با سیلاب کمیته بحران در این سازمان تشکیل شد و نمایندگانی برای خدمات رسانی در شهرستان های معین انتخاب شدند که علاوه بر مشاوره به ارایه خدمات فنی مهندسی نیز پرداختند.
وی ادامه داد:از اقدامات دوره بازسازی، مقاوم سازی منازلی است که در جریان سیل دچار آسیب شدند و در این زمینه به بنیاد مسکن مشاوره تخصصی ارایه خواهیم داد.
دویده گفت: همچنین خدمات نظارتی و فنی انجام، و طرح مقاوم سازی منازل سیل زده تهیه و تدوین خواهد شد.

** سامانه سیماک بستری یکپارچه برای استعلامات میان‌ دستگاهی
رییس سازمان نظام مهندسی خوزستان همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه سیماک در استان، گفت: این سامانه به عنوان بستر یکپارچه برای استعلامات میان‌ دستگاهی اماکن و املاک و به منظور تسهیل و تسریع استعلامات قانونی مورد نیاز برای اجرای پروژه های ساختمانی که میان دستگاه اجرایی رد و بدل می ‌شود راه اندازی شده است.
دویده اضافه کرد: سیماک یک زیرساخت نرم ‌افزاری یکپارچه و جامع برای مدیریت بهینه امور املاک است که به صدور پروانه ها و مجوزهای قانونی ساختمان ها کمک می کند.
بر اساس این گزارش سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان 18 هزار عضو در هفت رشته عمران، معماری، شهرسازی، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی، نقشه برداری و ترافیک است.
این سازمان در خوزستان 20 دفتر نمایندگی در شهرستان ها دارد که بر نحوه کیفیت خدمات مهندسی و حسن اجرای ساخت و ساز ها در حمایت از مردم به عنوان بهره برداران ساختمان ها، فضای شهری و انواع ابنیه ها نظارت دارد.
9931/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.