شکرالله سلمان زاده شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:تیم های درمانی به صورت 24 ساعته در مناطق سیل زده حضور دارند و روزانه به طور متوسط 200 بیمار از سوی گروه های درمانی معاینه و درمان می شوند.
وی افزود: با انجام مراقبت های بهداشتی در کمپ اسکان سیل زدگان تاکنون موردی از بیماری وبا مشاهده نشده و فقط چند مورد بیماری اسهالی در منطقه مشاهده شد که توسط تیم های درمانی مداوا شدند.
سلمان زاده افزود:مراقبت از آب آشامیدنی در کمپ اسکان کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی به صورت مستمر از سوی گروه پیش گیری بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان انجام می‌شود.
وی به انجام آموزش خانه به خانه در مناطق سیلزده و استقرار تیم های پزشکی و ماما در ارودگاه دریسیه اشاره کرد و افزود: با توجه به کمبود سرویس بهداشتی و حمام صحرایی در حال حاضر این 2 مورد در کمپ یادشده در حال نصب می باشند تا از این نظر نیز مشکلی احساس نشود.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: 700 نفر از اهالی روستای دریسیه که در اردوگاه مجتمع کشت و صنعت فارابی اسکان یافته اند بطور مستمر توسط کارکنان شبکه بهداشت و درمان شادگان با نظارت و مدیریت دانشکده علوم پزشکی آبادان در قالب تیم های پزشکی، بهداشتی و اورژانس، خدمات سلامت دریافت می کنند.
وی افزود:تیم های فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان در مناطق سیل زده و بحرانی در شادگان مستقر شده و تاکنون چند بیمار نیز برای درمان به بیمارستان شادگان منتقل شدند.
وی گفت:مدیریت فرهنگی دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز فعالیت های نشاط آور و فرهنگی را برای کودکان مناطق سیلزده در دستور کار خود قرار داده است.
به گزارش ایرنا 607 هزار نفر از خدمات 30مرکز شهری، 18مرکز روستایی، 132خانه بهداشت و 12 پایگاه سلامت در شهرستان های زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل آبادان، خرمشهر و شادگان بهره مند هستند.
به گزارش ایرنا در هفته جاری دهستان دریسیه و روستای ام الحجار از طوابع دارخوین در پی طغیان رودخانه کارون تخلیه شدند.
3015/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.