رضا رضایی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه انجام اقدامات زیربنایی لازمه توسعه محلات است، اظهار داشت : در خصوص تفاهم نامه سه جانبه شرکت بازآفرینی شهری، سازمان برنامه بودجه کشور و صندوق توسعه ملی 10 پروژه عمرانی از بین 39 پروژه مصوب به ارزش 546میلیارد ریال به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: این پروژه های به بهره برداری رسیده مربوط به پنج شهر بندر امام خمینی(ره)، دزفول، شوشتر، خرمشهر و اهواز است.
مدیرکل راه و شهرسازی با بیان اینکه دزفول بیشترین پروژه های به بهره برداری رسیده را دارد، گفت: در این شهرستان مناطق مدرس، سیاهپوشان و پیام نور شامل سکونتگاه های غیررسمی و بافت فرسوده قرار گرفتند.
رضایی یادآور شد: زیرسازی آسفالت، کف پوش گذاری، آسفالت معابر، و احداث سالن ورزشی از اقداماتی است که در این مناطق از شهر دزفول انجام شد.
رضایی بیان داشت: برای اجرای این اقدامات 79 میلیارد 700 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
وی همچنین در خصوص پروژه های انجام شده در شهر بندر امام خمینی(ره) که شامل زیرسازی آسفالت معابر و احداث پارک کودک می شود، گفت: این اقدامات در محله صباغان که سکونتگاه غیر رسمی محسوب می شود با اعتباری بالغ بر 97 میلیارد ریال انجام شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همچنین به احیا و بهسازی سردر امامزاده عبدالله در شهرستان شوشتر اشاره کرد و گفت: این پروژه در قالبت اقدام مشترک در بافت فرسوده این منطقه با هزینه 2میلیارد و 500 میلیون ریال انجام شد.
وی در ادامه به زیرسازی و آسفالت در محله بافت فرسوده غفارنصیر شهر خرمشهر با اعتبار 40 میلیارد ریال خبر داد.
رضایی تصریح کرد: همچنین در محله کوی سیاحی شهرستان اهواز به عنوان سکونتگاه غیر رسمی پارک ثامن با هزینه ای بالغ بر 9 میلیارد و 400 میلیون ریال احداث شد.

*اولویت بازآفرینی شهری تولید مسکن است
این عضو شورای برنامه ریزی با تاکید بر اینکه مناطقی که استعداد و ظرفیت بازآفرینی شهری با رویکرد تولید مسکن را دارند در اولویت های اجرای این اقدام جامع مشترک در چارچوب یک نظام هماهنگ در سیاست گذاری توسعه شهری قرار خواهند گرفت، افزود: برابر مجوز وزیر راه و شهرسازی به استان ها، محلات و مناطقی که واحدهای مسکونی آنها در معرض خطر هستند می توانند از امتیازات این طرح بهره مند شوند.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان یادآور شد: تصور برخی از سند ملی بازآفرینی شهری آسفالت و تغییر نمای محلات است در صورتی که وزارت راه و شهرسازی در این زمینه سیاست تولید مسکن را در پیش گرفته است.
کارشناسان حوزه معماری و شهرسازی معتقد هستند که بافتهای ناکارآمد شهری پهنه هایی از شهر هستند که درمقایسه باسایر پهنه های شهر از جریان توسعه عقب افتاده و به کانون مشکلات و نارسایی ها تبدیل شده اند.

9931/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.