به گزارش ایرنا کیامرث حاجی زاده روز سه شنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی خوزستان در سرسرای شهید رجایی استانداری در اهواز بیان کرد: لازم است که وضعیت سلامت مناطق سیل زده استان به صورت منظم پایش شود و از سلامت آب شرب این مناطق باید اطمینان لازم را کسب کرد.
وی گفت: در چهار ماه گذشته متوسط بارش باران در خوزستان 380 میلیمتر بوده در حالی که پارسال 162 میلیمتر بارش باران در خوزستان ثبت شد؛ سدهای خوزستان در آستانه پرشدن هستند و برخی از مناطق استان دچار سیلاب شده اند.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: مراکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب استان باید به صورت منظم کلرزنی آب شرب مناطقی از استان که دچار سیلاب شده اند را بررسی کنند تا آب آشامیدنی سالم در دسترس مردم قرار دهند.
وی افزود: 30 هزار بطری آب معدنی به شرکت آب و فاضلاب برای توزیع در مناطق سیل زده تحویل داده شده است.

** خوزستان درگروه استان های ناامن غذایی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز در این نشست بیان کرد: بر اساس پایشی که در سطح کشور انجام گرفته است خوزستان در گروه استان های ناامن غذایی قرار گرفته است.
ایرج نظری بیان کرد: در شهرستان کارون یک پژوهشی در خصوص وضعیت امنیت غذایی مردم این منطقه انجام گرفت که مشخص شد درصد زیادی از مردم این منطقه به لحاظ تغذیه شرایط نامناسبی دارند.
وی گفت: در خوزستان 2 معضل اضافه وزن و مصرف کم مواد مغزی و مفید وجود دارد و لازم است برای مصرف مواد غذایی سالم در تمامی گروه های سنی چاره ای اندیشیده شود.
به دلیل افزایش خروجی آب از سد کرخه و دز، دبی روخانه های دز و کرخه افزایش یافته و این موضوع باعث جاری شدن سیلاب در برخی مناطق خوزستان شده است.
7158/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.