به گزارش ایرنا مهدی رفیعی چهارشنبه در نشست شورای برنامه ریزی اردوگاه های استان در اداره کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: اردوگاه های دانش آموزی در 70 محور اقتصادی فعالیت می کنند ، به عنوان مثال در اردوگاه شهید رجایی دزفول 20 کارگاه اقتصادی فعال است که تولیدات آنها در بازار عرضه می شوند.
وی گفت: اردوگاه های دانش آموزی با مشارکت فعال معلمان، والدین و دانش آموزان تشکیل شده اند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان در ادامه افزود: فعالیت های اردویی که در این اردوگاه ها برگزار می شود به منظور کمک به روحیه خودکفایی و آمادگی دانش آموزان برای ورود به بازار کار در آینده است.
رفیعی گفت: علاوه بر جنبه اقتصادی ، فعالیت دانش آموزان در این اردوگاه ها بر گسترش ارزشهای اخلاقی و اسلامی آن ها نیز موثر است ، زیرا برنامه های متنوعی در حوزه های مختلف آموزشی و پرورشی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در آنها اجرا می شود.
وی گفت: مهمترین رویکرد آموزش و پرورش استان در اردوگاه های دانش آموزی، برگزاری دوره های آموزشی مستقیم و غیرمستقیم کوتاه مدت است، یکی از کارکردهای نوین آموزش و پرورش، تولید محتوای علمی است که با مشارکت دانش آموزان و معلمان صورت می گیرد، بنابراین همه امکانات موجود در اردوگاه های استان مانند کارگاه های فنی به آموزش دانش آموزان اختصاص دارد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه ارتقای سطح مهارت های اجتماعی مهمترین هدف برگزاری اردوهای دانش آموزی است، بیان کرد: تقویت و تحکیم بنیه ی اعتقادی و اخلاقی دانش آموزان و کسب تجربه در زمینه های مختلف اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی از دیگر اهداف برپایی این اردوها است.
/6002/7158
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.