رضا پورآئین روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این واحدها شامل 9 مرکز تهیه و توزیع غذا، 2 آرایشگاه زنانه و 2 واحد نانوایی هستند.
وی گفت: این واحدهای صنفی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شده بودند که پس از رفع مشکلات اجازه فعالیت دوباره به آنها داده شد.
وی دلیل پلمب این واحدهای نانوایی را استفاده از جوش شیرین عنوان کرد و افزود: یکهزار و 508 کیلوگرم مواد غذایی شامل ترشیجات، لبنیات، آبمیوه، رشته آش و انواع سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و غیربهداشتی در آبان ماه معدوم شد.
رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: پنج بازدید مشترک با فرمانداری، دامپزشکی، صنعت معدن، تعزیرات حکومتی و پلیس اماکن در آبانماه از واحدهای صنفی دزفول انجام شد.
7278/3022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.