به گزارش خبرنگار ایرنا غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت حماسه مقاومت مردم اندیمشک در 4 آذر 65 در تالار فرهنگ این شهرستان افزود: دشمن در دوران دفاع مقدس با هجوم و برنامه ریزی گسترده با حمله به خاک خوزستان و اندیمشک سعی داشت مسیر اصلی ارتباطی کشور و خوزستان را قطع کند.
وی با بیان اینکه ایثار و فداکاری مردم اندیمشک اجازه نداد دشمن به اهداف شوم خود دست یابد، اظهار داشت: دوکوهه مظهر فداکاری و ایثار است و مردم اندیمشک در جنگ تحمیلی بزرگترین فداکاری را از خود نشان دادند و حتی به قیمت قصابی خود مقاومت کردند.
استاندار خوزستان افزود: مسیر این مردم هرگز به انحراف نرفت و شهدای مدافع حرم اندیمشک عمق اعتقاد و ایثارگری خود را نشان دادند و همچون نگینی می درخشند.
وی با اشاره به فداکاری مردم اندیمشک در عرصه های مختلف گفت: این مردم و فداکاری آنها اجازه نداده است منحرفین و بدعت گذاران در دین با افکار پلید خود اسلام را چهره ای بد نشان دهند یا به حریم اهل بیت (ع) آسیبی برسانند.
شریعتی افزود: درایت و تدبیر مردم، دشمنان ایران اسلامی را ناکارآمد کرد و اجازه نداد حتی به چند صد کیلومتری ایران اسلامی برسند که بی شک با فداکاری مردم استان و اندیمشک این مهم تحقق یافته است.
وی مقاومت و ایثار ملت ایران را نشاندهنده عمق اخلاص آنها دانست و اظهار داشت: خدمت رسانی به حضرت امام حسین (ع) و زائران کربلای معلی نمونه بارزی از این اخلاص است.

** چهارم آذر 65 سند افتخار مردم اندیمشک است
امام جمعه اندیمشک نیز در این آیین با اشاره به نقش برجسته مردم این شهرستان در دوران دفاع مقدس گفت: این مردم با فداکاری و نثار جان خود و فرزندانشان برای دفاع از کیان اسلامی ایثار کردند.
حجت الاسلام سید مصطفی حسینی نوری افزود: چهارم آذر 65 سند افتخار مردم اندیمشک و ملت ایران اسلامی است که برترین مقاومت را در برابر بدترین هجوم دشمن داشتند.
وی تصریح کرد: معرفی زوایان مختلف این حماسه مقاومت به نسل های جدید ضرورت دارد ضمن اینکه جای خالی آن در تقویم کشور خالی است.
امیر سرتیپ خلبان بازنشسته جلال آرام از خلبانان پرافتخار دفاع مقدس نیز با ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس گفت: نقش نیروی هوایی در خنثی کردن و شکست های مداوم دشمن بعثی در دفاع مقدس بسیار مهم بود.
وی افزود: رشادت فرزندان این مرز و بوم در دوران جنگ تحمیلی به رغم تجهیزات و امکانات وسیع دشمن، بسیار ستودنی بود.
این خلبان بازنشسته اظهار داشت: حماسه مقاومت مردم اندیمشک در چهارم آذر 65، حماسه ای ماندگار در طول تاریخ است که اوج فداکاری و ایثار مردم را نشان داد.
به گزارش ایرنا در این مراسم با اجرای برنامه های متنوع یاد و خاطره شهدای والامقام چهارم آذر اندیمشک گرامی داشته شد.
همچنین حاضران پس از مراسم در میدان شهدای چهارم آذر با نثار شاخه های گل به مقام شامخ این شهدا ادای احترام کردند.
چهارم آذرماه سال 1365 در اوج ایستادگی و مقاومت ملت ایران درمقابل دشمن متجاوز، اندیمشک مورد هجوم ددمنشانه 54 فروند هواپیمای دشمن قرار گرفت.
حمله وحشیانه جنگنده های هوایی دشمن در این روز 300 تن را در اندیمشک شهید و 700 نفر دیگر را مصدوم کرد.
بمباران هوایی اندیمشک از سوی دشمن بعثی به مدت یک ساعت و 45 دقیقه به طول انجامید.
این حمله هوایی دشمن را طولانی ترین بمباران هوایی دشمن در دوران جنگ تحمیلی بیان کرده اند.
شهرستان اندیمشک در شمال خوزستان بیش از یکهزار شهید تقدیم میهن اسلامی کرده است.
7281/3022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.