به گزارش ایرنا شهاب الدین صابونچی روز یکشنبه در دومین مرحله از دوره های آموزشی طرح پیمان در اردوگاه شهید رجایی دزفول انسان دوستی را نخستین اولویت هلال احمر در کل دنیا دانست و اظهار داشت: امداد و نجات یکی از مصادیق انسان دوستی است و هلال احمر باید به افراد نیازمند کمک کند.
وی کمک به سلامت جامعه، ارتقای کیفیت و کرامت افراد جامعه را از دیگر اهداف هلال احمر عنوان کرد و افزود: حدود 2 هزار نفر سرگروه از امروز در قالب طرح پیمان دومین دوره آموزشی خود را تکمیل و وارد فاز جدید کاری می شوند.
رئیس جوانان جمعیت هلال احمر کشور طرح پیمان را از طرح های ارزشمند این جمعیت معرفی کرد و گفت: مهارت و حرفه آموزی باید در کنار این طرح اجرا شوند.
وی افزود: تاکنون تفاهم نامه هایی با فنی و حرفه ای امضا شده تا جامعه هدف دغدغه معیشیتی و اشتغال نداشته باشند.
صابونچی گفت: طرح پیمان چند سالی است که توسط سازمان جوانان به نمایندگی از جمعیت هلال احمر آغاز شده و یکی از طرح های موفق ستاد مبارزه با مواد مخدر و شورای هماهنگی است.
وی افزود: باید در کنار دانش و آموزشی که در این طرح فرا گرفته می شود از ظرفیت های خلاقانه جوانان این جمعیت نیز استفاده شود تا شاهد اتفاقات خاص تری در پیشگیری از اعتیاد باشیم.

** استفاده از جوانان در طرح های پیشگیری از اعتیاد لازم است
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به توانایی جوانان در انتقال دانش و تجربه به همسالان خود گفت: استفاده از ظرفیت جوانان در طرح های پیشگیری از اعتیاد ضروری است.
محرومیت های زیادی در کنار تنوع اقلیمی، فرهنگی و اجتماعی و منابع مختلف موجود در استان خوزستان وجود دارد که هلال احمر باید برای رفع این محرومیت ها همت کند.
وی یکی از مهمترین رسالت های جوانان را تمرکز بر روی جوانان دانست و گفت: جوانان مهمترین کاربران و حاملان فضای مجازی هستند لذا اگر بتوانیم ارتباط بهتری با جوانان برقرار کنیم و دیدگاه آنها را درک کنیم، آنها نیز به پیام های ما توجه خواهند کرد.
صابونچی گفت: تفاهم نامه هایی از چند سال قبل بین دستگاه های مختلف و سازمان هلال احمر امضا شده و برنامه های مدونی طراحی شده است که طرح پیمان به صورت منطقه ای به میزبانی یکی از استان ها برگزار می شوند.
وی با بیان اینکه حدود یکهزار نفر از سرگروه ها و نمایندگان کانون های ما در دوره قبل این آموزش ها را فرا گرفتند، افزود: دوره دوم نیز منتخبان جوانان هلال احمر استان های خوزستان، کردستان، ایلام و کرمانشاه و ایلام حضور دارند.
وی اضافه کرد: برای این افراد آموزش های اجتماع مدار مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود و درصورت کسب مجوزهای لازم این افراد می توانند به دیگران آموزش های لازم را ارائه دهند.
رئیس سامزان جوانان جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه بخشی از آموزش های بعد از این دوره به صورت تئوری و بخشی به صورت مجازی ارائه می شوند، گفت: حدود 50 هزار نفر از جوانان، دانشجویان و دانش آموزان آموزش های تئوری و کارگاهی این دوره ها را فرا می گیرند.

** توسعه جامعه نیازمند نگاه جوان محوری است
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان نیز در این آیین اظهار داشت: باید نگاه جوان محوری برای توسعه جامعه داشته باشیم چرا که توانمندسازی جوانان و کسب تجربه می تواند در آینده موثر و موجب اعتلای جامعه شود.
علی خدادادی افزود: نیروی جوان باید از آسیب های اجتماعی مصون باشد که مهمترین آسیب هایی که اکنون جامعه را تهدید می کنند اعتیاد، طلاق و فضای مجازی است.
وی گفت: هلال احمر باید با نگاه پیشگیرانه ضمن هماهنگی با سایر سازمان های مربوطه، برنامه هایی با کمترین هزینه برای مصون سازی و توانمندسازی جوانان اجرا کند.
وی بی انگیزگی و نداشتن امید را یکی دیگر از آسیب های اجتماعی دانست که می تواند جوانان را تحت تاثیر قرار دهد و گفت: اگر مسئولان امیدافزایی و نشاط را در جامعه سوق ندهند مشکلاتی برای قشر جوان ایجاد خواهد شد.
خدادادی افزود: جمعیت جوانان خوزستان حدود 2 میلیون نفر است که این جمعیت نیاز به برنامه های ویژه ای دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز گفت: اگر منابع نفت تمام شود یاد می گیریم از سرمایه اصلی خود یعنی نیروی انسانی جوانان استفاده کنیم چرا که در سایر کشورها از ظرفیت نیروی انسانی پناهنده استفاده می شود.
یوسف پریدار افزود: بزرگترین سرمایه ایران فکر و نیروی فکری دانشمندان و جوانان است که باید از آنها به خوبی استفاده کنیم.
7278/3022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.