سید ابراهیم علوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با کاهش میزان آب ذخیره شده در پشت سد بارزو، امکان کاهش کیفیت این منبع آبی وجود دارد.
وی تصریح کرد: در این دریاچه، هزاران قطعه ماهی و آبزی زیست دارد که با کاهش حجم آب با کمبود اکسیژن روبه رو می شوند.
وی افزود: کاهش اکسیژن سبب ایجا استرس و فشار بر آبزیان می شود و احتمال اتلاف ماهیان در سد وجود دارد.
علوی گفت: در صورت اتلاف ماهیان، کیفیت آب سد بشدت کاهش می یابد و در این صورت آب، دیگر برای آشامیدن مناسب نیست.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی گفت: برای جلوگیری از کاهش کیفیت آب آشامیدنی شهر شیروان، امکان صید ماهی در سد بارزو شیروان فراهم شده تا از حجم ماهی ها کاسته شود.
به گزاش ایرنا، سد بارزو در شیروان با توان تنظیم سالانه 44 میلیون متر مکعب آب، دومین سد مهم خراسان شمالی است. این سد با هدف مهار و کنترل سیلاب ها، تامین آب آشامیدنی، صنایع و کشاورزی منطقه ساخته شده است.
به گفته مسئولان اکنون این سد شرایط نامناسب دارد و اکنون کمتر از 4 درصد از حجم سد، آب ذخیره دارد.
7185/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.