مهدی مودی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این پژوهش ها شامل بررسی تاثیر رسانه های جمعی در جذب بی سوادان، بررسی تاثیر سوادآموزان بر بهبود کیفیت، کار و سواد اقتصادی و بررسی تاثیر اجرای طرح خواندن با خانواده در بهبود نرخ مطالعه سوادآموزان در خراسان شمالی است.
وی با بیان اینکه نتایج این پژوهش ها تا پایان شهریور ماه اعلام می شود گفت: تاثیرات سواد در جذب درآمد، اقتصاد، مطالعه و غیره از جمله اهداف اجرای این پژوهش است.
مودی افزود: آموزش روحیه مشارکت جویی و مشارکت پذیری در تمام امور جامعه را افزایش داده و ظرفیت تحمل تفاوت ها و انتقاد از نابرابری ها را توسعه می دهد که در نهایت، آموزش استعدادها و توانایی های خدادادی انسان ها را شکوفا ساخته و به آنها کمک می کند تا مراتب تعالی و کمال را بصورت تدریجی طی کنند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به فرمان امام خمینی (ره) در تاریخ هفتم دی ماه سال 58 مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی و مبارزه با بی سوادی در سطح کشور، تصریح کرد: در طول سال های گذشته شاهد اثرات این فرمان تاریخی بوده ایم.
بر اساس نتایج سرشماری سال 95 در گروه سنی 49-10 سال، 508 هزار و 946 نفر از جمعیت این استان معادل 92.85 درصد باسواد هستند.
میزان باسوادی افراد گروه سنی بالاتر از 6 سال در این استان از میانگین کشوری 4.3 درصد عقب تر است.
خراسان شمالی در شاخص باسوادی افراد بالای 6 سال در جایگاه 24 ام در میان استان های کشور قرار دارد، با وجود اقدامات خوب و تلاش های زیادی که انجام شده، هنوز هم در این استان بیسواد وجود دارد.
7186/3007/6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.