محمد نقی کاظمیان پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این میزان سطح زیر کشت 40 هزار هکتار جو آبی و دیم و 150 هزار هکتار گندم آبی و دیم است که پیش بینی می شود 89 هزار تن جو و 250 هزار تن گندم تولید شود.
وی گفت: سال گذشته به دلیل سرمای دهه اول آذرماه گیاه دچار سرمازدگی و خسارت شد که امسال با توجه به بارندگی در دهه دوم آذرماه و نبود سرما انتظار می رود رشد گیاهان در روزهای باقی مانده از فصل زمستان بهتر شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: هم اکنون 57 درصد گندم آبی استان از رودخانه های فصلی آبیاری می شوند که کاهش بارندگی باعث شد تا تاریخ کشت به هنگام را از دست دهیم.
وی گفت: کشاورزان در مدت زمان باقی مانده باید تلاش کنند تا به سرعت اقدامات لازم را برای کشت انجام دهند تا دچار تاخیر و یا ضرر و زیان نشوند.
کاظمیان افزود: به کشاورزان توصیه می شود در مزارع دیم از ابتدای اسفندماه در مناطق گرمسیر تا 10 فروردین ماه از کود سرک استفاده کنند.
به گفته وی کشت پاییزه گندم از 15 شهریورماه و جو 25 شهریورماه امسال در خراسان شمالی آغاز شده است.
خراسان شمالی 344 هزار عرصه کشاورزی دارد که سالانه بیش از دو میلیون و 500 هزار تن انواع محصول کشاورزی و دامی در این استان تولید می شود.
7186/3007/6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.