محمود بهنیا پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این بازرس ها با حضور در مراکز تولید مواد غذایی در حسینه ها و مساجد و نیز حضور در ایستگاه های صلواتی، تکایا و سایر محل های برگزاری مراسم عزاداری بر نحوه تهیه نوشیدنی ها، مواد غذایی و نذری ها نظارت می کنند.
وی افزود: پیش از فرا رسیدن ماه محرم نیز در بازدید های انجام شده از مراکز مختلف، نواقص و ایرادهای بهداشتی شناسایی شده است و هیات ها مکلف به رفع آن شده اند.

* ایستگاه های صلواتی برای پذیرایی از عزاداران حسینی مجوز بگیرند
مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی خراسان شمالی با اشاره به برپایی ایستگاه های صلواتی برای پذیرایی از عزاداران در ایام محرم گفت: این ایستگاه ها باید مجوز داشته باشند.
بهنیا اظهار کرد: از مردم نیز درخواست می شود از مصرف شربت و یا مواد غذایی که در ایستگاه های فاقد مجوز توزیع می شود خودداری کنند.
وی افزود: مواد غذایی که در ایستگاه های فاقد مجوز توزیع می شود، به لحاظ سلامت و بهداشت مورد اطمینان نیست و نظارت و کنترلی بر نحوه تولید آن انجام نشده است.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.