حضرتقلی حیدری دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره با افزایش چهار هزار ریالی گوشت مرغ گرم در این استان طی 2 روز اخیر اظهار کرد: مصرف زیاد و کمبود مرغ در مرغ داری های این استان علت افزایش قیمت است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 3 هزار و 310 تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری خراسان شمالی تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 60 درصد افزایش داشته است.
85 واحد مرغ داری با ظرفیت یک میلیون و 971 هزار قطعه دارد که از این تعداد 67 واحد مرغ داری با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه فعال است.
18 واحد مرغ داری در خراسان شمالی هم نیمه فعال هستند.
استان خراسان شمالی 863 هزار نفر جمعیت دارد که مصرف سرانه گوشت مرغ در استان 16 کیلوگرم بوده و در کشور بین 19 تا 20 کیلوگرم است.
*نشانه سایت ایرنای خراسان شمالی http://www.irna.ir/nkhorasan ، کانال تلگرامی https://t.me/irnabojnurd و صفحه اختصاصی ایرنای خراسان شمالی هم در اینستاگرام ttps://www.instagram.com/irnabojnurd است.
هم چنین هموطنان گرامی برای ارسال دیدگاه ها و پیشنهادهای خود به نشانی https://t.me/irnaBOJ تلگرام کنند.
7186 /6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشاردهنده: سید حسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.