علی مبارکی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه تولید گوشت قرمز در این استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1.5 درصد افزایش داشته است اظهار کرد: هم اکنون سرانه مصرف گوشت قرمز در این استان به ازای هر فرد در سال، 15 کیلوگرم است.
وی گفت: هم اکنون شیروان با تولید سالانه چهار هزار و 651 تن، اسفراین با تولید 3 هزار و 957 تن و مانه و سملقان با تولید 3 هزار و 262 تن گوشت قرمز به ترتیب بیشترین تولید گوشت قرمز در استان خراسان شمالی را دارند.
مبارکی افزود: استان خراسان شمالی 2 میلیون و 55 هزار راس دام سبک شامل بز، بزغاله، گوسفند و بره و 78 هزار و 520 راس دام سنگین شامل گاو و گوساله دارد.
استان خراسان شمالی 863 هزار نفر جمعیت دارد.
*نشانه سایت ایرنای خراسان شمالی http://www.irna.ir/nkhorasan ، کانال تلگرامی https://t.me/irnabojnurd و صفحه اختصاصی ایرنای خراسان شمالی هم در اینستاگرام ttps://www.instagram.com/irnabojnurd است.
هم چنین هموطنان گرامی برای ارسال دیدگاه ها و پیشنهادهای خود به نشانی https://t.me/irnaBOJ تلگرام کنند.
7186/ 6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.