سیدمحسن حسینی مقدم چهارشنبه شب در حاشیه نشست با مدیران هنرستان های خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تلاش ما بر این است که کیفیت بخشی به آموزش ها در هنرستان ها ارتقا یابد و در این زمینه آموزش های فنی و حرفه ای باید مبتنی بر شایستگی بوده و به تدریج امتحانات هم در هنرستان ها حذف شود.

* هنرستان های کشور با کمبود هنرآموز و استادکار روبه رو است
مدیرکل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش گفت: اکنون در هنرستان های سطح کشور با کمبود 16 هزار هنرآموز و 25 هزار استاد کار رو به رو هستیم.
حسینی مقدم اظهار داشت: با استقرار پایه دوازدهم در هنرستان ها و سه سال شدن دوره تحصیلی، با کمبود هنرآموز و استادکار مواجه شده ایم.
وی افزود: اکنون 37 هزار نفر هنرآموز و استادکار در هنرستان های کشور مشغول به خدمت هستند.
وی با اشاره به تلاش برای افزایش این نیروها، گفت: پیگیر هستیم با توجه به اینکه دانشگاه شهید رجایی متولی تربیت نیرو است، ورودی این دانشگاه از خروجی هنرستان ها باشد تا نیروی مفید برای تدریس در هنرستان ها تربیت شود.
مدیرکل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش، ارائه آموزش به هنرآموزان را از نیازهای ضروری هنرستان ها خواند و گفت: با توجه به اقدامات برای به روزرسانی تجهیزات، نیاز است هنرآموزان با شرکت در دوره های ضمن خدمت، با تازه های آموزش و محتوای جدید آشنا شوند.
حسینی مقدم اظهار داشت: برای پاسخ به نیاز جامعه در زمینه اشتغال، باید دانش آموزان و خانواده ها به سمت مهارت آموزی فرزندان سوق داده شوند و ما نیز تلاش داریم تا مهارت و جرات کار کردن به بچه ها آموخته شود.
وی افزود: اگر تجهیزات هنرستان ها به روز شود و نیروها هم آموزش های لازم را فرا گیرند، به یقین دانش آموزان علاوه بر فراگرفتن مهارت، می توانند کارآفرین باشند.
به گفته مدیرکل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش، 70 درصد از دانش آموختگان هنرستان ها جذب بازار کار می شوند.
اکنون 900 هزار دانش آموز در هفت هزار هنرستان سطح کشور در 200 رشته مشغول به تحصیل هستند.
7185/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.