سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بسته های اختصاصی اشتغال در دوره تحریم به رئیس جمهوری پیشنهاد شده است که بزودی در نشست شورای عالی اشتغال مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش ایلنا، انوشیروان محسنی‌بندپی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی اظهار داشت: بسته‌های اختصاصی اشتغال در دوره تحریم قرار است در نخستین نشست شورای عالی اقتصاد بررسی شود.

وی با اشاره به اینکه در شرایط حساس هستیم و اکنون افزون بر جنگ اقتصادی شاهد جنگ روانی دشمن علیه ایران هستیم، گفت: در این تحریم‌های ظالمانه باید هم‌افزایی میان مسوولان بیشتر شود.

محسنی بندپی همچنین در باره پرداخت تسهیلات به طرح‌های روستایی گفت: در گذشته نگاه به روستاها و کسب و کار روستاییان به عنوان قشر تولیدکننده، رویکرد همه جانبه و توسعه ای نبود و دامداری و کشاورزی در روستاها سنتی بود.

وی گفت: بر اساس اعلام مرکز پژوهش های مجلس، از پاییز 93 تا زمستان 96، سه میلیون نفر به جمعیت فعال کشور افزوده شده و در 10 سال گذشته با این رقم رو به رو نبوده‌ایم و باید برای این جمعیت فعال برنامه ریزی انجام شود.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال روستایی و ضرورت نظارت بر هزینه‌کرد آن گفت: پیش از این، وام‌های اشتغال در جای خود هزینه نشد و در برج سازی‌ها و سایر موارد صرف شد اما باید تلاش کنیم تا این اعتبارها منجر به اشتغال شود.

وی گفت: 1.5 میلیارد دلار اعتبار صندوق توسعه ملی به طرح‌های اشتغال روستایی و کسب و کار این مناطق اختصاص یافته که در مرحله دوم که نیمی از این اعتبار قرار است تزریق شود، بانک‌ها به همین میزان اعتبار باید در اختیار متقاضیان قرار دهند.

سرپرست وزارت تعاون گفت: پرداخت تسهیلات در مرحله نخست به مبلغ 750 میلیون دلار اعتبار از منابع صندوق توسعه ملی با ارز 42 هزار ریال برنامه‌ریزی شد اما در مرحله دوم، با احتساب ارز نیمایی، میزان اعتبار مصوب طرح های روستایی و عشایری این صندوق از 120 هزار میلیارد ریال به 170 هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

محسنی بندپی در پایان درباره حل مشکل اجرای طرح توسعه پتروشیمی بجنورد گفت: در این باره باید نشستی در تهران برگزار و موارد بررسی شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.