جعفر حاجی مجتهد عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس خراسان رضوی همچنان دارنده رتبه نخست و عنوان بزرگترین تولیدکننده گوشت قرمز در ایران است. استانهای فارس و آذربایجان غربی رتبه های دوم و سوم را دارند.
وی ادامه داد: سهم خراسان رضوی از کل تولید گوشت قرمز در کشور 10 درصد است. با توجه به نیاز داخلی امسال صادرات گوشت قرمز از استان انجام نشد و بطور محدود بنا بر ضرورت صرفا تعدادی دام زنده سبک و سنگین از خراسان رضوی به کشورهای خارجی صادر شد.
خراسان رضوی 7.1 میلیون راس دام سبک شامل گوسفند و بز دارد. این استان در حوزه گاوداری شامل صنعتی، نیمه صنعتی و کوچک روستایی نیز دارای پنج هزار واحد دارای مجوز و 100 هزار راس ظرفیت گاو مولد است. کل موجودی دام سنگین مولد و غیرمولد در خراسان رضوی 320 هزار راس است.
خراسان رضوی در مجموع 14،6 میلیون واحد دامی دارد و سالانه یک میلیون و 200 هزار تن محصولات در حوزه دام و طیور این استان تولید می شود.
7496/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.