احمد شریعتی، پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در کاشمر، حفظ و مراقبت از این سرمایه دامی را وظیفه اصلی دامپزشکی دانست و افزود: خراسان رضوی با تولید سالانه 80 هزار تن گوشت قرمز و 100 هزار تن تخم‌مرغ، مقام اول را در سطح کشور دارد.
وی گفت: این استان همچنین با تولید 150 هزار تن گوشت مرغ و 900 هزار تن شیر، عنوان چهارم و سوم این بخش را در کشور به خود اختصاص داده است.
شریعتی با اشاره به فعالیت 15 هزار مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان اظهار کرد: با توجه به محدودیت و کمبود نیرو در دامپزشکی، اخیرا برای جبران این کمبود، تفاهمنامه ای برای استفاده از دهیاران با مدیرکل امور روستایی استانداری به امضا رسیده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به مشکلات استان در خصوص صنعتی کردن کشتارگاه‌های دام گفت: از 32 کشتارگاه دام در سطح استان تنها 2 مورد صنعتی و نیمه ‌صنعتی در مشهد و فریمان فعال است که اکنون نیز 5 کشتارگاه در سطح استان در حال ساخت است.
شریعتی افزود: 17 کشتارگاه‌ صنعتی طیور نیز توسط بخش خصوصی در استان فعال شده اند.
کاشمر در 228 کیلومتری مشهد قرار دارد.
خبرنگار: لیلا قرایی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
5132/7497
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.