معاون خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد در این مراسم گفت: استفاده از تجربیات کشورهای مختلف قدم مناسبی برای توسعه پایدار مشهد است و امید است امضای این تفاهم نامه منشا اثرات مناسب در حوزه های مختلف زیست محیطی و توسعه پایدار شهری شود.
خلیل الله کاظمی توسعه دانش کارشناسان و استفاده از تجربیات کشورهای مختلف را قدم مناسبی برای توسعه پایدار مشهد دانست و افزود: این شهر به دلیل وجود بارگاه حضرت امام رضا (ع) پذیرای بیش از 25 میلیون زائر در هر سال است و به همین دلیل مورد توجه مسلمانان جهان قرار دارد.
وی اظهار کرد: شهر مشهد در حوزه های زیست محیطی قابلیت های بسیار داشته و توانمندی آموزش همزمان با اجرا در آن وجود دارد.
وی گفت: در کنار این همکاری می توان از دانشگاه فردوسی مشهد نیز کمک گرفت.
کاظمی افزود: هر چه توان عملی و توانمندی کارشناسان را افزایش دهیم می توانیم قدم های مناسبی برای توسعه پایدار شهر برداریم.
رئیس دانشکده آموزش دانشگاه فنی برلین نیز گفت: همکاری با شهرداری مشهد می تواند مقدمه ای برای مدیریت کلان پروژه های پایدار شهری باشد و می توانیم در حوزه خدمات فنی استقرار پنل های خورشیدی در ساختمان های شهر همکاری داشته باشیم.
هانس لودگر دینل افزود: در سفر به مشهد تحت تاثیر اقدامات انجام شده در این شهر قرار گرفتم که امیدوارم در شروع پروژه های تفاهم نامه موثر باشد.
وی با اشاره به موضوعاتی نظیر یکپارچه سازی مدیریت زباله و درختکاری اظهار کرد: در این طرح می توان از زغال چوب در پسماند برای تقویت درختکاری که باعث می شود آب را در داخل خاک جذب کند به عنوان پروژه زیست محیطی استفاده کرد.
وی با تاکید بر استفاده از توان دانشگاه ها در این زمینه گفت: شهرداری مشهد با ساز و کاری مناسب در اجرای پروژه های خود از دانشگاه به عنوان نهاد بی طرف بهره مند می شود.
خبرنگار: ناصر اسدزاده هروی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
3221 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.