به گزارش ایرنا سیدجواد حسینی عصر دوشنبه در کارگروه تخصصی زنان و خانواده استان خراسان رضوی که با حضور معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده برگزار شد، افزود: طرح روستای پاک در خراسان رضوی کلید زده شد و برنامه ریزی شده تا در سال جاری 200 روستای استان در شاخصه های مختلف پاک شوند.
وی بیان کرد: برای روستای پاک شاخص های مختلفی در نظرگرفته شده که دخانیات، طلاق، بیکاری، بی سوادی و کتاب ناخوانی از جمله شاخص هایی است که باید این روستاها عاری از آن شوند.
حسینی ادامه داد: همچنین برنامه ریزی شده با قرار گرفتن هر روستا در فهرست روستاهای پاک مبلغ 500 میلیون ریال به عنوان تشویقی به دهیار آن روستا اعطا شود.
معاون استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در کارگروه زنان و خانواده خراسان رضوی براساس راهبردهای ابلاغی شانزده گانه مقام معظم رهبری در خصوص زنان و خانواده کار ویژه ای انجام و براساس این سیاست زنجیره ازدواج تا طلاق ترسیم شد.
حسینی با اشاره به وجود 180 تشکل غیردولتی بانوان در استان، افزود: تعداد تشکل های غیردولتی بانوان در سال 95 حدود 14 درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه 17 درصد مدیریتهای دانش بنیان خراسان رضوی در اختیار بانوان است، تصریح کرد: تعداد زنان روستایی در خراسان رضوی 850 هزار نفر است و طرح توانمندسازی زنان در 100 روستای خراسان رضوی در دست پیگیری است.

* نرخ بیکاری زنان شهری در خراسان رضوی 2 برابر زنان روستایی است
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: نرخ بیکاری زنان در استان 2 برابر مردان و نرخ بیکاری زنان شهری 2 برابر زنان روستایی است.
فرشته سلجوقی افزود: برنامه ریزی شده سالانه نیم درصد کاهش بیکاری در حوزه زنان استان داشته باشیم و در این راستا باید سالی 20 هزار شغل در حوزه زنان ایجاد شود.
وی بیان کرد: در پنج ماهه ابتدای سال جاری شاهد کاهش 15 درصدی ازدواج و کاهش 13.2 درصدی طلاق در استان بودیم .
سلجوقی با اشاره به انجام اقدامات مختلف در حوزه زنان در دولت یازدهم، افزود : بانک جامع اطلاعاتی زنان خراسان رضوی بزودی راه اندازی می شود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی ادامه داد: همچنین پس از ابلاغ سیاستهای شانزده گانه نظام در حوزه زنان و خانواده توسط مقام معظم رهبری در شانزدهم شهریورماه پارسال در کارگروه زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی این 16 بند برای اجرایی شدن بین 6 کمیته تقسیم شد.
وی گفت : در حوزه کودکان و پیگیری کنوانسیون حقوق کودک در این کارگروه چهار کمیته کاری تشکیل شد و در این مقوله سال گذشته در بین 31 استان کشور رتبه نخست را کسب کردیم.
وی با اشاره به تهیه و تصویب 37 طرح ایجاد و توسعه مشاغل خانگی در جوار مزرعه در شهرستانهای استان، در کارگروه زنان و خانواده استان، افزود: 587 طرح در حوزه اشتغال خانواده نیز در این کارگروه مصوب شد.
سلجوقی ادامه داد: طرح ارتقای توانمندی زنان روستایی نیز در 50 روستای استان اجرا شد و امسال در 100 روستا در حال اجراست.
وی با اشاره به اینکه طرح تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده ها نیز برای دومین سال در حال اجراست، بیان کرد: کاهش آسیبهای اجتماعی ، افزایش مشارکت اقتصادی بانوان، افزایش آمار ازدواج، کاهش طلاق و توجه به حقوق کودکان از محورهای اصلی برنامه های سال جاری است.
خبرنگار : ندا جواهرفر ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
7505/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.