جعفر قدیری عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموع بانکهای خصوصی و دولتی در قانون بودجه سال 96، مکلف شده اند تسهیلات 100 میلیون ریالی با کارمزد چهار درصد و دوره بازپرداخت چهار ساله را پیگیری کرده و به زوج های جوان پرداخت کنند.
وی بیان کرد: زوج های واجد شرایطی که به هر دلیل در سال 95 موفق به اخذ تسهیلات نشدند، می توانند در سال جاری وام 100 میلیون ریالی خود را دریافت کنند.
وی اظهار کرد: تلاش می شود با همکاری بانکهای عامل در خراسان رضوی سقف پرداخت تسهیلات به زوج های جوان در استان 15 درصد افزایش یابد و در سال جاری به 70 هزار فقره برسد.
معاون اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: هنوز آمار مشخصی درباره تعداد جوانان در آستانه ازدواج در استان جمع آوری نشده است اما در قالب برنامه ساماندهی امور جوانان که تنظیم و تدوین شده است، بانک اطلاعاتی در خصوص جوانان با کمک اداره کل ثبت احوال در حال شکل گیری است که در صورت تحقق این امر آمار دقیق جوانان در آستانه ازدواج بدست خواهد آمد.
قدیری افزود: براساس بررسی انجام گرفته؛ 90 درصد از جوانانی که ازدواج می کنند متقاضی دریافت تسهیلات ازدواج هستند و 10 درصد باقیمانده یا آگاهی در این زمینه نداشته یا نیازی به آن ندارند.
وی با اشاره به دیگر فعالیت ها در خصوص تسهیلات ازدواج جوانان گفت: دبیرخانه ستاد استانی ساماندهی امورجوانان در اداره کل ورزش و جوانان مستقر است که پیگیری پرداخت وام ازدواج به جوانان، تسهیل امر ازدواج، فرهنگ سازی برای ازدواج آسان، تحکیم بنیان خانواده، ارائه مشاوره ازدواج و مجمع خیرین ازدواج بخشی از وظایف این ستاد می باشد.
وی افزود: با تلاش های انجام گرفته از سوی این ستاد و کمیته های آن در شهرستان ها تاکنون مجمع خیرین ازدواج در چهار شهرستان زاوه، تربت حیدریه، تربت جام و چناران راه اندازی شده است.
قدیری اظهار کرد: مجمع خیرین ازدواج هنوز در جامعه چندان شناخته شده نیست و کمکهای مردم تاکنون به بسترسازی برای ازدواج جوانان به صورت موردی و جزئی بوده لذا با تشکیل مجمع خیرین ازدواج می توان این مساعدت را نظام مند کرد.
وی اضافه کرد: از دیگر فعالیت های ستاد ساماندهی امور جوانان می توان به فرهنگ سازی برای آگاه سازی خانواده ها در زمینه عواقب عقب افتادن ازدواج جوانان، برپایی کارگاه های آموزشی برای تسهیل ازدواج، تلاش برای زدودن مظاهر مربوط به ناهنجاری ها و فرهنگ های وارداتی و مهریه های سنگین اشاره کرد.
وی بیان کرد: برای تسهیل امر ازدواج و کمک به ازدواج تاکنون 15 مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم بنیان خانواده و سه سازمان مردم نهاد در زمینه ازدواج با نظارت اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی شکل گرفته است.
براساس سرشماری نفوس و مسکن سال 1390، جمعیت خراسان رضوی پنج میلیون و 994 هزار و 402 نفر است که از این میزان 2 میلیون و 999 هزار و 529 نفر مرد و 2 میلیون و 994 هزار و 873 نفر زن هستند.
خراسان رضوی نسبت به سایر استان های کشور دارای جمعیت جوان بیشتری است و در حال حاضر ضریب سالمندی در این استان نسبت به میانگین کشوری پایین تر است.
7489/6012 خبرنگار: میترا عبداللهی ** انتشار دهنده:‌علی حیدر شاه حسینی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.