سومین جشنواره فرهنگ ملل در چهار بخش علمی بین المللی، کارگاه و جشنواره غذای ملل، نمایشگاه فرهنگ ملل و مسابقات از 28 فروردین جاری برای مدت سه روز با حضور دانشجویان خارجی ۲۱ کشور جهان در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شده است.
در این چارچوب بخش غذای ملل با همکاری دانشجویان خارجی برگزار و در پایان آن رتبه نخست با 82 امتیاز به غذای 'خانفروشند رشواش' از بحرین، غذای 'پد تای چیکن' از تایلند و سالاد روسی از روسیه رسید.
رتبه دوم این جشنواره نیز با 79 امتیاز به غذای 'تانسو' از چین، 'سوتو بیاتی' از اندونزی، 'امپادانا آتن' از شیلی، 'گرچک' از تاجیکستان و ' نیکو دانگو' از ژاپن اختصاص یافت.
همچنین رتبه سوم این جشنواره را با 74 امتیاز غذای 'قیمع شلمه' از پاکستان، 'کیک سیب و بادام' از انگلستان و 'کرد و بیکد سالمون' از نروژ کسب کردند.
جشنواره غذای ملل در قالب جشنواره فرهنگ ملل به عنوان یکی از برنامه های آن، راهی برای نزدیکی بیشتر و پیوند ملتها با هدف برقراری تعامل و همکاری بین دانشجویان کشورهای مختلف از سال ۱۳۹۴ به صورت سالانه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.
خبرنگار: کامیار اسمعیل پور **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
1922/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.