دکتر منصور غلامی روز جمعه در ادامه سفر به گناباد در جمع روسای دانشگاهها و اعضای هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد افزود: نباید در عرصه آموزشهای دانشگاهی کم فروشی کنیم و نباید از هیچ تلاشی برای ارائه آموزشهای هدفمند و کیفی به دانشجویان و فرزندان این مرز و بوم در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کوتاهی شود.

وی ادامه داد: مردم با اعتمادی که مجموعه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دارند فرزندانشان را به ما می سپارند و باید با ارایه آموزشهای هدفمند و کیفی قدردان این اعتماد مردم باشیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه فرهنگیان فرصت مغتنم و ظرفیت بسیار خوبی برای آموزش معلمان و نیروهای انسانی مستعد و توانمند برای رفع مشکل کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش است و اگر در نقاط مختلف کشور و از جمله  گناباد که به شاخصهای لازم برای راه اندازی آن دست یابند از این اقدام حمایت می کنیم.

فرماندار گناباد هم با اشاره ظرفیتهای منطقه ای، صنعتی، معدنی، فرهنگی و گردشگری این شهرستان خواستار توجه وزارت علوم به راه اندازی رشته های گردشگری، تجارت الکترونیک، معادن و انرژی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی گناباد شد.

حامد قربانی افزود: با توجه به ثبت قنات قصبه گناباد به  عنوان کهن ترین قنات جهان در فهرست آثار جهانی سازمان یونسکو طی سنوات گذشته، راه اندازی پژوهشکده قنات برای توسعه فرهنگی و گردشگری این بخش ضروری است.

وی توسعه فضاهای ورزشی در دانشگاهها و ایجاد رشته های تکمیلی در دانشگاههای آزاد اسلامی و پیام نور گناباد را مهم دانست و با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد دانش آموختگان آموزشکده فنی گناباد جذب بازار کار می شوند خواستار جذب رشته هایی برای جذب دانشجویان دختر در راستای اهداف دولت برای تامین عدالت آموزشی در دانشگاهها شد.

او ادامه داد: دولت دوازدهم و وزارت علوم در شرایط تحریم نگاه خاصی به توسعه آموزشهای عالی در مناطق مختلف کشور به خصوص گناباد دارند و  با رویکرد خوب دولت تدبیر و امید اقدامات ارزنده ای در توسعه آموزش های عالی و عدالت آموزشی در گناباد به عنوان جنوبی ترین نقطه استان خراسان رضوی انجام شده است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز جمعه در سفر خود به گناباد از نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی و کارآفرینی دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد بازدید کرد.

همچنین با حضور وزیر علوم، مسجد و مجتمع فرهنگی فاطمه زهرا (س) مجتمع آموزش عالی گناباد به بهره برداری رسید.

این طرح دارای ۷۵۰ متر مربع زیربناست و برای احداث آن ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

مجتمع آموزش عالی گناباد زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ۲۶۰۰ دانشجو در ۲۲ رشته دانشگاهی با ۳۱ نفر عضو هیات علمی است و  توان افزایش دانشجویان تا سقف پنج هزار نفر  را دارد.
۱۲ هزار دانشجو در ۱۲ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.