علیرضا رزم حسینی سه شنبه شب در نشست هیات‌های مذهبی خراسان رضوی افزود: باید از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات و هیئات مذهبی برای گسترش فرهنگ اقتصادی مبتنی بر آموزه‌های دینی استفاده کنیم که این مهم در حال انجام است.

وی ادامه داد: امروز ثبات حکومت‌ها و امنیت ملی در دنیا با قدرت اقتصادی گره خورده است و در همین چارچوب باید مشارکت ائمه جماعات و هیات‌های مذهبی هم در اجرای برنامه های استان و مثلث توسعه اقتصادی مد نظر باشد.
استاندار خراسان رضوی گفت: برای مقتدر بودن نظام جمهوری اسلامی ایران باید با اقتصاد مقاومتی، قدرت اقتصادی خود را تقویت کنیم.
رزم حسینی با بیان اینکه نظامات اداری مانع توسعه کشور شده‌اند افزود: محصول تولیدی نظامات اداری فساد و نارضایتی است و نظامات اداری به جای تسهیلگری به مانع تبدیل شده‌اند.
وی ادامه داد: نظام تمرکزگرایی، توسعه کشور را حبس کرده‌است و بوروکراسی نحس اداری نیز به این مشکل دامن زده‌است و اختلافات سیاسی نیز آفت انقلاب اسلامی است.
استاندار خراسان رضوی گفت: ۸۵ درصد بودجه کشور صرف هزینه جاری می‌شود و پولی برای توسعه کشور باقی نمی‌ماند و این درحالی است که ۶۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام در کشور وجود دارد.
رزم حسینی افزود: با طرح مثلت توسعه اقتصادی به دنبال توسعه اقتصادی در استان هستیم و باید از ظرفیت ارکان مختلف نظام برای پیشبرد این برنامه استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: براساس الگوی جدید مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، خراسان رضوی به ۱۲ منطقه تقسیم و تا کنون ۱۰۲ معین اقتصادی به صورت داوطلبانه کار را در دست گرفته‌اند که ۹۲ درصد از این تعداد از بخش خصوصی ، پنج درصد از موسسات غیر دولتی و سه درصد نیز از دستگاه‌های دولتی هستند.

استاندار خراسان رضوی افزود: هدف از اجرای طرح مثلت اقتصادی خلق ثروت است و در نظام دیوانی کشور از زمان رضا خان تا کنون سندی پیدا نمی‌شود که امضاء امام جمعه و رئیس دستگاه قضا پای قراردادهای اقتصادی باشد اما در این طرح در خراسان رضوی قراردادهای اقتصادی به امضای امام جمعه و رئیس دستگاه قضا می‌رسد.

رزم حسینی از هیئات مذهبی خواست به موضوع آسیب‌های اجتماعی در استان ورود کنند و کمک کار دستگاه‌های اجرایی در این مسیر باشند.

وی افزود: در مسیر مداحی نباید به انحراف برویم و تولید محتوای غنی در این خصوص باید مورد توجه باشد.

پنج هزار و ۱۳۸ هیات مذهبی ثبت شده در خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد دو هزار و ۵۳۸ هیات با چهار هزار عضو در مشهد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.