حسین تاج آبادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال زراعی جاری هزار و 500 تن فلفل قرمز خشک از سطح 400 هکتار مزارع این شهرستان برداشت شد که نسبت به پارسال 30 درصد کاهش داشت.
وی با اشاره به تاثیر افزایش دما بر روی عملکرد و کیفیت محصول فلفل اظهار داشت: امسال میانگین برداشت این محصول در هر هکتار از حدود پنج تن فلفل خشک به سه تن کاهش یافت.
وی با اشاره به شرایط مطلوب آب و هوایی شهرستان داورزن برای توسعه کشت گیاهان دارویی گفت: این شهرستان از نظر سطح زیر کشت و میزان برداشت، قطب تولید محصول فلفل در کشور است.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن افزود: فعالیت 40 کارگاه فلفل کوبی در این شهرستان 2 هزار و 200 فرصت شغلی مسقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده است.
کنجد، فلفل، خاکشیر، گندم، جو، پنبه و جالیز از محصولات کشاورزی شهرستان داورزن به شمار می روند.
داورزن در 310 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
8145/7495 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.