رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: 400 تن گوشت مرغ روزانه در خراسان رضوی مصرف می‌شود.

 به گزارش ایلنا، مجتبی مزروعی گفت: شش میلیون قطعه جوجه‌ریزی در سالن‌های پرورش مرغ در هر دوره نیاز استان را تامین می‌کند و مازاد آن به استان‌های همجوار یا کشورهای دیگر صادر می‌شود.

 مزروعی افزود: میزان جوجه‌ریزی در سالن‌های پرورش مرغ خراسان رضوی در ماه‌های آبان و آذر گذشته به دلیل مشکلاتی در حمل و تامین نهاده‌ها کاهش محدودی پیدا کرده بود اما هم اینک تولید گوشت مرغ در استان با بازگشت جوجه‌ریزی به حالت عادی، به روال  معمولی بازگشته است.

وی حجم تولید پارسال مرغ را در این استان 157 هزار تن اعلام کرد و گفت: از ابتدای امسال تا کنون 100 هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد که مشابه تولید پارسال است.

مزروعی در پایان گفت: با پیش خرید گوشت مرغ توسط اداره کل پشتیبانی امور دام، اطمینان لازم برای مرغداران در تولید همانند گذشته فراهم شده است و با توجه به روال عادی تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی، برای تامین مرغ مورد نیاز بازار در شب عید مشکلی نخواهیم داشت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.