محمد رضا نیک پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانه کینوا یک شبه غله با ارزش غذایی و دارای اسید های آمینه ضروری و یک منبع غنی کلسیم، فسفر و آهن است.
وی اظهار داشت: کینوا گیاهی یک ساله است که در گروه شبه غلات دسته بندی شده و اغلب به منظور برداشت دانه آن کشت می شود.
وی گفت: با توجه به شور شدن بخشی از اراضی و آبهای کشاورزی در برخی شهرستانهای استان و مقاومت این گیاه در اراضی شور، طرح توسعه کشت این محصول از طرف وزارت جهاد کشاورزی در سالجاری ابلاغ شد.
نیک پور افزود: در این راستا 38 هکتار از اراضی شهرستانهای بردسکن، رشتخوار، مشهد، نیشابور، کاشمر و مه ولات به کشت محصول کینوا اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت: پیش بینی می شود حدود 50 تن دانه این محصول در استان برداشت و برای فراوری به کارخانه تحویل گردد.
وی گفت: محصول کینوا برای تولید آرد و به عنوان نشاسته در ترکیب آرد و به جای گندم و ذرت برای تهیه بیسکویت یا فرآوری های غذایی مشابه استفاده می شود.
7496 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.