اصغر خوشخو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین برداشت گوجه فرنگی در این شهرستان در هر هکتار 40 تن است.
وی اظهار داشت: 30 درصد گوجه فرنگی تولیدی در تربت جام به صورت تازه خوری مصرف می شود و 70 درصد آن به کارخانجات رب و فرآوری استان ارسال می گردد.
وی با بیان اینکه در سطح 250 هکتار از مزارع گوجه فرنگی این شهرستان طرح مبارزه با انواع بیماری ها اجرا شده است گفت: با ارائه تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان کشتزارها باید به سامانه آبیاری نوین تجهیز شوند زیرا شیوه آبیاری سنتی پاسخگو نیست.
وی افزود: بیش از 67 هزار نفر به صورت مستقیم در مزارع گوجه فرنگی این شهرستان مشغول کار هستند.
شهرستان تربت جام با 45 هزار هکتار اراضی کشاورزی، 14 هزار بهره بردار در این بخش دارد.
این شهرستان در 165 کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.
7494 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.