محمد عرفانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این لاشه ها و اجزای باقی مانده از گونه های باغ وحش مشهد که طی سالهای گذشته به دلایل مختلف تلف شده اند، به دلیل نامرغوبی و مناسب نبودن برای تاکسیدرمی، با مجوز دادگستری خراسان رضوی و نظارت اداره کل دامپزشکی استان معدوم شده است.
وی اظهار کرد: حیوانات موجود در باغ وحش مشهد تحت نظارت این اداره کل قرار دارند و لاشه یا پوست هر حیوان تلف شده با هدف استفاده آن برای تاکسیدرمی و موارد دیگر نگهداری می شود.
وی با بیان اینکه نظارت های این اداره کل بر روند فعالیت و نوسازی باغ وحش مشهد همچنان تداوم دارد گفت: برای رصد و پایش کامل وضعیت گونه ها و پیشرفت امور، یک کارشناس محیط زیست در مجموعه باغ وحش مشهد مستقر شده و نظارت و ارائه گزارش در این زمینه را بر عهده دارد.
عرفانی افزود: از اردیبهشت امسال به مدت 12 ماه به مدیران باغ وحش مشهد مهلت داده شده که فضای این مجموعه را به استانداردهای مورد نظر برسانند.
باغ ‌وحش مشهد در سال 1339 در محدوده خواجه ‌ربیع مشهد تاسیس شد که با ایجاد شرکت باغ ‌وحش وکیل ‌آباد در سال 1356 باغ وحش جدید در ورودی پارک جنگلی وکیل ‌آباد مستقر گردید.
این مکان بزرگترین باغ ‌وحش ایران است و بیشترین حیوانات و گونه ‌های جانوری را دارد که از جمله آنها می‌ توان به شیر، ببر، خرس، خوک، گراز، گربه وحشی، انواع پرندگان، چهار نوع گوزن، شامپانزه و جانوران دیگر اشاره کرد.
هم اکنون 107 گونه و 680 نمونه جانوری در باغ وحش مشهد نگهداری می شود که این گونه ها شامل 64 گونه بومی و 43 گونه غیربومی و نمونه های جانوری نیز شامل 240 پستاندار، 393 پرنده و 47 خزنده و دوزیست است.
7496 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.