به گزارش ایرنا، سیدحسین سجادی شنبه شب در نشست خبری افزود: این آماده سازی به صورت مستقیم توسط اعتبارات داخلی سازمان ملی زمین و مسکن انجام می شود.
وی ادامه داد: طراحی و برنامه ریزی مرحله اول این طرح توسط پیمانکار و مشاور با اعتباری بالغ بر 230 میلیون تومان دنبال می‌شود و در اواخر اردیبهشت سال 97 به سرانجام خواهد رسید که برآورد ما بالغ بر 10 میلیارد تومان اعتبار برای مرحله نخست است.
رئیس اداره راه و شهرسازی طبس بیان کرد: امیدواریم بتوانیم قسمتی از نیازهای حوزه مسکن و زمین شهری را از این طریق تامین کنیم که حدود یکهزار و 200 قطعه زمین مسکونی و سایر کاربری هایی که مرتبط با حوزه زمین شهری پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: در سال 96 بزرگترین پروژه واگذاری به فرهنگیان، بیشترین واگذاری به بنیاد شهید در سطح استان و قراردادی در اوایل سال آینده برای واگذاری 28 نفر از کمیته امداد و در مرحله بعد حدود 50 نفر واگذاری را در دستور کار و تعهد داریم.
سجادی گفت: بیشترین میزان اخذ سند تک برگی در کل استان توسط معاونت اداره کل و اداره راه و شهرسازی طبس انجام شده است.
وی تصریح کرد: بیشترین میزان تعیین تکلیف قراردادهای واگذاری و بیش از 100 قطعه زمین که در سنوات گذشته واگذار شده و به دلایل مختلف ساخته نشده در شهرستان طبس انجام شده است.

** 54 کیلومتر راه روستایی در طبس به بهره برداری رسید
سجادی در خصوص راه های اصلی و فرعی گفت: بیشترین میزان ساخت راه های روستایی در سطح خراسان جنوبی مربوط به حوزه شهرستان طبس است که 54 کیلومتر راه روستایی را در کل سال 96 زیر بار بردیم و 32 کیلومتر در هفته دولت و 22 کیلومتر در دهه فجر مردم از آن بهره مند شدند.
وی با بیان این که دیهوک جزو مناطق تحت پوشش اداره راه و شهرسازی طبس نیست، اضافه کرد: این میزان پروژه ها در حوزه شهرهای عشق آباد و طبس انجام شده و اداره راه و شهرسازی شهر دیهوک مستقل از اداره طبس است.
رئیس اداره راه و شهرسازی طبس عنوان کرد: در سال 96 بیشترین میزان قیر رایگان در سطح استان به اداره راه و شهرسازی طبس تخصیص پیدا کرده که بیش از 26 درصد کل قیرهای رایگان اختصاص یافته به استان را شامل می‌شود و رتبه اول را داراست.

** قطعه اول باند دوم محور طبس به یزد آماده بهره برداری است
وی درباره ساخت راه های اصلی گفت: 6 کیلومتر ابتدایی فاز یک و قطعه اول باند دوم محور طبس به یزد را به مرحله آماده سازی و بهره برداری رساندیم که با نصب علائم در ابتدای سال 97 زیر بار ترافیک خواهد رفت.
سجادی ادامه داد: همچنین 10 کیلومتر بعدی آن و فاز دوم تا پایان سال 97 تلاش می شود زیر بار ترافیک برود، پیمانکار کار را شروع کرده و زیرسازی در حال انجام است و قسمتی از آن هم پل زیر گذر محمدآباد بود که پیمانکار به تعهدات خود عمل کرد و خیلی سریع بهره برداری آن انجام شد.
وی بیان کرد: آسفالت سطحی و لایه اول 20 کیلومتر ابتدای مسیر قطعه اول باند دوم طبس اصفهان را اجرا کردیم و لایه دوم آن اجرا خواهد شد و قسمتی از آن نیز در حال انجام است و مابقی پروژه تا کیلومتر 40 توسط پیمانکار صورت می‌گیرد.
رئیس اداره راه و شهرسازی طبس تصریح کرد: تلاش ما بر این است این مسیر و هم محور طبس به یزد و باندهای دوم حوزه دیهوک راور با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح کنیم.
وی در خصوص راه های ورودی به شهر طبس گفت: در ورودی های شهر طبس باند دوم طبس - بشرویه را دستور کار قرار دادیم و باند دوم طبس - یزد که از قبل آغاز شده بود، باند دوم طبس - اصفهان و طبس - دیهوک توسط راهداری در حال انجام است.
سجادی گفت: 2.5 کیلومتر از باند دوم ورودی طبس به بشرویه در دست احداث بوده که پیمانکار با سرعت خوبی در حال کار است و مابقی پروژه تا فرودگاه در دستور کار داریم تا بتوانیم در پروژه های سال آتی بگنجانیم و اعتبار خوبی برای این حوزه کسب کنیم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با وضعیت فعلی همه ورودی های طبس در سال آینده و نوروز سال 98 دوبانده شده باشد و مورد بهره برداری قرار گیرد.
طول راه های شهرستان طبس سه هزارکیلومتراست و به دلیل پهناور بودن طبس حدود 20 درصد راه های خراسان جنوبی در حوزه استحفاظی این شهرستان قرار دارد.
این شهرستان یک هزار و 200 کیلومتر راه شریانی دارد که با توجه به وسعت منطقه مجموع طول راه های طبس نسبت به برخی استان ها بیشتر است.
شهرستان طبس با 75 هزار نفر جمعیت، 57 هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و از آن با عنوان پهناورترین شهرستان استان و ایران از نظر مساحت یاد می شود.
شهر طبس در 270 کیلومتری غرب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.
7217* 6054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.