خسرو کرد میهن روز پنجشنبه در کارگاه آشنایی با آسیب های غیرمجاز رایانه ای در بیرجند افزود: هرچند این بازی های غیر مجاز در ویترین مغازه های بازار وجود ندارد اما همچنان به صورت زیرزمینی استفاده می شود.
وی اظهار کرد: یکی از آفت های جدی کشور موضوع بازی سراها( گیم نت) است، بچه ها در سنین هشت تا 13 سال به چنین فضاهایی مراجعه می کنند و انواع بازی های غیرمجاز در این مکان ها ارائه می شود و بیشتر بازی سراها استاندارد لازم ندارند.
وی ادامه داد: بعضی از این بازی سراها علاوه بر عرضه محصول غیرمجاز رایانه ای محلی برای استعمال دخانیات و قلیان است،این محل برای حضور کودکان مناسب نیست.
وی تصریح کرد: مسئولان وزارت آموزش و پرورش در حوزه آگاه سازی کودکان و والدین نسبت به آسیب های بازی های رایانه ای تلاش کنند.
وی اضافه کرد:یکی از دلیل های خطر بیش از اندازه بازی رایانه ای عضویت فرد در آن بازی است چون وقتی کودک اقدام به بازی می کند خودش هم وارد بازی شده و تکمیل کننده روند آن می شود.
رئیس بنیاد ملی مبارزه با بازی های غیرمجاز رایانه ای در ادامه بیان کرد: این بازی ها آسیب های روانی و جسمی به کودکان وارد می کند،پرخاشگری،تیک های عصبی و ... از آسیب های این بازی هاست.
کردمیهن افزود: کودکان و نوجوانان به بازی پرهیجان علاقه دارند که با استمرار انجام آن مبتلا به خشونت می شوند، بچه های در این دوره نسبت به کودکان نسل قبل بیشتر خشن تر شده اند که بازی رایانه ای از دلایل مهم آن است.
وی اظهار کرد: اضافه وزن، مشکل مهره گردن و کمر ، قوزشدن و دردهای مفصلی در سنین پایین از دیگر مشکل این بازی هاست.
وی یادآور شد: تزلزل روانی و دور شدن از کانون خانواده و منزوی شدن از دیگر آفت های این بازی هاست.
وی تصریح کرد: در بعضی موارد مشاهده شد که کودکی 16 ساعت در روز بازی رایانه ای انجام داده که این یک فاجعه است و مواردی هم منجر به سکته شده است.
وی تاکید کرد: یکی از جدی ترین آسیب بازی های غیر مجاز، بحث محرک جنسی است که آفت محسوب می شود و کودکان در سن پایین و بعضا در 12 سالگی به بلوغ زودرس جنسی مبتلا می کند.
وی اضافه کرد: بازی «پوکِمون گو» یک بازی حرکتی است که باید عضو سرور خارجی در آمریکا شد، بعد از عضویت بازی برای فرد نصب می شود، هر وقت گوشی روشن شود علایمی در سطح شهر توسط سرور مرکزی به نام پوکمون ریخته شده که باید آنها را پیدا و امتیاز کسب کرد.
وی تصریح کرد : سرور مرکزی در همه کشور این پوکمون را توزیع کرده و به عنوان مثال اعلام می کند که امروز در بیرجند در فلان خیابان پوکمون ریخته، به ناگاه یک جمعیت زیاد گوشی به دست برای پیدا کردن پوکمون ها به آن خیابان می روند.
وی اضافه کرد: این کار مشکل جدی امنیتی برای کشور دارد،در بعضی جاها دیده شد که فرد آنقدر مشغول پیدا کردن پوکمون بوده که به ناگاه وارد منزل فردی شده تا پوکمون را پیدا کند.
رئیس بنیاد ملی مبارزه با بازی های غیرمجاز رایانه ای گفت: همچین موارد متعدد از بروز حادثه راندگی گزارش شده است که دلیلش جست و جوی راننده برای یافتن پوکمون در حین رانندگی پشت فرمان بود.
کردمیهن افزود: در تهران فروشگاهی در منطقه غرب تهران با سرور مرکزی ارتباط گرفت و از او خواست در پاساژ یکی سری پوکمون بریزد،به ناگاه جمعیت بی نظیری گوشی به دست وارد پاساژ شدند.
وی اظهار کرد: امروز برای مبارزه با بازیهای غیر مجاز رایانه ای نباید کودک را از بازی کردن نهی کنیم چون نتیجه عکس دارد، باید رفتار کودک مدیریت و هدایت شود،خانواده ها در خرید بازی های رایانه ای کودکان را همراهی کنند و در استفاده از بعضی از این نوع بازی ها کودکان را مجاز کنند.
وی تصریح کرد: باید کودک از آسیب های بازی های مخرب رایانه ای اطلاع پیدا کند و کودکان خود را نسبت به چنین مواردی آگاه کنیم.
وی اضافه کرد: جایگزینی بازی های رایانه ای و نرم افزار های مهیج خوب با این نوع بازی ها و پرهیز از نهی کودک از راه های مبارزه با این بحران است.
برای دریافت لحظه به لحظه اخبار خراسان جنوبی به کانال تلگرامی irnabirjand@ ملحق شوید.
*7559*2047*خبرنگار-امیرشاهین نایبی فر* انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.