علی تهوری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت 50 هزار مورد بازرسی از واحدی صنفی و غیر صنفی استان انجام و منجر به تشکیل 814 پرونده تخلف به ارزش 2 میلیارد و 225 میلیون تومان شده است.
وی بیان کرد: در این زمینه 528 میلیون تومان از محل رسیدگی به شکایت های وصولی مردم به شاکیان برگشت داده شده است.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: براساس گزارش های رسیده برخی واحدهای تولیدی، عوامل توزیع یا واحدهای صنفی اقدام به مخدوش کردن قیمت مصرف کننده درج شده روی کالا یا تولید محصولات جدید بدون درج قیمت مصرف کننده، می کنند.
وی با تاکید بر ضرورت درج قیمت روی محصولات تولیدی، توزیعی و خدماتی افزود: تمامی عرضه کنندگان کالا و خدمات اعم از تولیدکنندگان، واردکنندگان، توزیع کنندگان، فروشندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات مکلف به درج قیمت یا الصاق برچسب روی کالا، نصب تابلو در محل کسب، حرفه قیمت کالا یا دستمزد خدمت به طور روشن و مکتوب هستند به گونه ای که برای همگان قابل رویت باشد.
تهوری ضمن تذکر جدی به تمامی واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی استان مبنی بر رعایت و اعمال قانون یادآور شد: شهروندان بایستی در صورت مشاهده هرگونه تغییر قیمتی یا رعایت نکردن درج قیمت روی بسته های تولیدی مراتب را به ستاد خبری 124 این معاونت گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
وی گفت: براساس قانون تعزیرات حکومتی، قوانین نظام صنفی و قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان تمامی واحدهای تولیدی، شرکت های پخش، عمده فروشان و خرده فروشان ملزم به درج قیمت و رعایت سطح قیمت محصول تولیدی خود هستند.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان تاکید شده واحدهای صنفی فاکتور رسمی و معتبر را به بازرسان ما ارایه دهند و گزارش هایی به ستاد 124 سازمان منعکس می شد که کالاها از سطح قیمتی بالاتری نسبت به رقم درج شده به فروش می رسد یا بعضا مخدوش شده است.
وی تاکید کرد: درج نکردن قیمت یکی از مصادیق تخلف بوده و در این راستا با تمامی افراد متخلف که نسبت به رعایت سطح قیمتی اقدام نکنند، برخورد خواهد شد.
تهوری در خصوص رعایت سطح قیمتی گفت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت صبح و عصر بازار و شبکه های موردنظر را مورد رصد و پایش قرار می دهند.
وی بیان کرد: در استان با روحیه تعامل و فرهنگ مردم و واحدهای اقتصادی، انبارهای بزرگ احتکار مانند سایر استان ها وجود نداشته است و میزانی که کشف شده در حوزه احتکار یا عدم اعلام موجودی بسیار کم بوده که نشان دهنده اشراف نظارتی، کنترل بازرسان و تعامل خوب واحدهای اقتصادی و سایر بوده است.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی گفت: مرجع تشخیص احتکار در بخش کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی و سایر گروه های کالایی سازمان صنعت، معدن و تجارت است لذا به آمار ارایه شده توسط سایر دستگاه ها نباید استناد کرد.
وی افزود: تقاضاهای کاذبی که در ماه های گذشته ایجاد شد، سبب شده خرید از واحدهای صنفی به سطحی برسد که امروز این واحدها با کمبود مشتری و کاهش خرید مواجه شوند.
تهوری گفت: در ماه های اخیر با توجه به نوسانات قیمت مردم استان بیش از حد خرید و بدون توجه به نیاز خانگی نسبت به خرید کالاهای غیر ضروری به میزان زیاد اقدام کردند.
وی بیان کرد: اکنون هیچ نگرانی از نظر موجودی کالا در استان نداریم و کالاهای اساسی و مصرفی مردم به اندازه کافی در انبارها موجود است.
7557*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.