نمایشگاه و مسابقات بین‌المللی اختراعات مالزی &#۰۳۹;ایتکس ۲۰۱۸&#۰۳۹;

کسب 10 مدال رنگارنگ از سوی مبتکران نوجوان و جوان ایرانی

گروه مخترعان و مبتکران نوجوان و جوان ایرانی شرکت‌کننده در بیست و نهمین دوره نمایشگاه و مسابقات بین‌المللی اختراعات مالزی 'ایتکس 2018' موفق به کسب 10 مدال رنگارنگ و سه جایزه ویژه شد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش سرویس علم و فناوری جی پلاس، بیست و نهمین دوره نمایشگاه و مسابقات بین‌المللی اختراعات مالزی در روزهای 20 تا 22 اردیبهشت در مالزی برگزار شد که گروه مخترعان نوجوان و جوان ایرانی موفق به کسب 2 مدال طلا، 2 نقره و 6 مدال برنز و همچنین سه جایزه ویژه از کشورهای تایوان، اندونزی و کره جنوبی در این رقابت‌ها شد.

مدال‌های طلای این دوره از مسابقات مالزی در مراسمی ویژه در مرکز همایش‌های شهر کوالالامپور به برندگان اهدا شد.

در این دوره از نمایشگاه سه‌روزه بین‌المللی فناوری، اختراع و نوآوری مالزی، 10 مخترع ایرانی در رده‌های سنی مختلف اختراعات خود را در رشته‌های مختلف در این نمایشگاه در کنار اختراعات بیش از 20 کشور جهان در معرض دید عموم قراردادند.

'کامیار فرامرزی' مدیر بخش جوانان دفتر فدراسیون بین‌المللی مخترعین در ایران و سرپرست گروه اعزامی به این مسابقات در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، یکی از نکات مثبت نمایشگاه امسال را حضور مخترعان جوان و نوجوان ایرانی دانست که میانگین سنی آن‌ها بین 16 تا 17 سال است.

وی افزود: دلیل این حضور به تلاش‌های مدارس و دبیرستان‌ها بازمی‌گردد که با تمرکز بر آموزش خلاقیت از سطوح پایه در تلاش است تا بتواند در این زمینه نقش مهمی ایفا کند.

فرامرزی با این عنوان که داوران و بازدیدکنندگان در نخستین ساعات نمایشگاه از اختراعات جوانان ایرانی به‌خوبی استقبال کردند، افزود: این نمایشگاه می‌تواند محلی برای معرفی اختراعات و همچنین گرفتن ایده و بازخورد از سوی داوران و بازدیدکنندگان باشد.

مخترعان ایرانی حاضر در این نمایشگاه با هماهنگی موسسه مخترعین و پژوهشگران که نماینده فدراسیون جهانی مخترعین در ایران محسوب می‌شود در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری، اختراع و نوآوری مالزی حضور یافتند.

این موسسه در سال 2003 فعالیت خود را آغاز کرد و از سال 2006 به عضویت فدراسیون جهانی مخترعین درآمد.

'فرامرزی' هدف از شرکت در این نمایشگاه را معرفی هر چه بیشتر ظرفیت‌های علمی نوجوانان و جوانان ایرانی عنوان کرد و گفت که در دوره تحریم‌ها نیز به‌رغم فشارهای بین‌المللی ما موفق به برافراشتن پرچم ایران در مناسبت‌های مختلف در نمایشگاه‌های اختراعات در جهان شدیم اما درعین‌حال فرصت‌های بیشتری برای مطرح‌شدن در عرصه‌های بین‌المللی برای مخترعان ایرانی وجود دارد.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به اهمیت ارتباط دادن اختراعات با صنعت اشاره کرد و گفت که این قبیل نمایشگاه‌ها فرصت‌هایی ایجاد می‌کنند تا صنایع از اختراعات موجود استفاده کنند.

مخترعان ایرانی در این نمایشگاه در بخش‌های مختلف ازجمله در بخش خودرو و حمل‌ونقل، الکتریسیته و الکترونیک، محیط‌زیست و انرژی‌های تجدیدپذیر، اقلام خانگی و محصولات مراقبت فردی اختراعات خود عرضه کرده اند.

ایتکس یکی از مهمترین نمایشگاهها و مسابقات بین‌المللی درزمینه اختراعات علمی در جهان است که در 28 سال گذشته به طور پیوسته برگزار شده است.

بیست ونهمین دوره نمایشگاه و مسابقات بین‌المللی اختراعات مالزی 'ایتکس 2018' با حضور یک هزار نفر از مخترعان جوان از 23 کشور مختلف در زمینه های مختلف علمی و فنی در کوالالامپور برگزار شد.

مالزی ، ایران ،اندونزی، تایوان، کره جنوبی، عربستان سعودی، تایلند، لهستان، رومانی، آلمان، قطر، مصر، کویت، بنگلادش ازجمله کشورهای شرکت کننده دراین نمایشگاه و مسابقات علمی - فناوری بودند.

 

دیدگاه تان را بنویسید