روش هایی برای افزایش عمر موادغذایی

کیفیت موادغذایی برای همه ما اهمیت دارد، اما نحوه نگهداری آن ها چیزی است که از آن غافلیم. معمولا بسیار اتفاق افتاده است که نیمی از مواد غذایی که در خانه داریم را دور بریزیم چرا که نمی دانستیم باید به چه صورت از آن ها نگهداری کنیم تا عمر مفید داشته باشند و سالم و تازه بمانند.

لینک کوتاه کپی شد
 

جی پلاس، با این روش ها مواد غذایی  شما عمر بیشتری خواهند داشت. نگهداری از مواد غذایی یکی از دغدغه های همیشگی است. بارها پیش آمده به سراغ یخچال خانه تان رفته اید و با مواد غذایی بسیاری که خراب شده اند رو به رو شده اید. راه حل ساده این مشکل در این است که تنها بدانید باید هرکدام از مواد غذایی را به چه صورتی نگهداری کنید .

 

خوراکی

ما در اینجا به شما می گوییم که باید با هرکدام از مواد غذایی خانه تان چه کار کنید:

  • گیاهان برگ دار لطیف را مانندجعفری و ریحان در آب گذاشته و روی آن ها کیسه پلاستیک بکشید و گیاهان سخت مانند آویشن و رزماری را در دستمال بپیچید و در کیسه پلاستیک بگذارید.
  • میوه و سبزیجات را قبل از نگهداری در یخچال نشویید.
  • کرفس را با نگهداری در فویل آلومینیومی تازه نگهدارید.
  • گوجه فرنگی های نرسیده را در یک پاکت کاغذی نگه دارید. گوجه فرنگی های قرمز و معمولی را در جای خشک و در بیرون از یخچال و به دور از نور خورشید نگه دارید و گوجه فرنگی های خیلی رسیده را در یخچال نگهدارید. یخچال به علت سرمای زیاد طعم و عطر گوجه فرنگی را ازبین می برد.
  • انگورها و توت ها را به دور از رطوبت نگه دارید و تا زمانی که قصد خوردن ندارید آن ها را نشویید.
  • لبنیات را در قفسه وسط یا پایین یخچال قرار دهید. قرار گرفتن لبنیات در درب یخچال منجر به زودتر خراب شدن آن ها می شود.
  • تخم مرغ ها را در قفسه یخچال نگهدارید، نگهداشتن تخم مرغ ها در درب یخچال کار اشتباهی است زیرا دمای درب یخچال بالا تر از داخل آن است.
  • قهوه را در فریزر نگه ندارید. رطوبت و سرمای زیاد موجب سوختن قهوه می شود و طعم آن را خراب می کند.
  • گوشت را در فریزر نگه دارید.
  • پس از شستن قارچ ها و خشک کردن، آن ها را در حوله کاغذی بپیچید و در ظرف درب دار در یخچال نگهدارید.
  • نان را در یخچال نگه داری نکنید. از نان در دمای اتاق و یا در فریزر نگهداری کنید.
  •  

دیدگاه تان را بنویسید