چطور با میوه های تابستانی فشار خون را کاهش دهیم؟

به بیماران مبتلا به پرفشاری خون توصیه می شود که بر رژیم غذایی، شیوه زندگی و میزان فعالیت بدنی خود به طور منظم نظارت داشته باشند.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس ، برخی میوه های تابستانی، منابع خوبی از پتاسیم و سایر ویتامین ها و املاح هستند که می توانند به طور موثر عدد فشار خون را بخصوص در مبتلایان به پرفشاری خون کنترل کنند:

هندوانه: یک منبع غنی از لیکوپن است که به تقویت سلامت قلب کمک میکند. این میوه غنی از بتاکاروتن، ویامین سی و آنتی اکسیدان ها نیز هست. پتاسیم موجود در هندوانه به کاهش فشار خون کمک فراوان می کند.

کیوی: دارای آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی حیاتی است. فیبر موجود در کیوی به هضم موثر غذا و کاهش وزن کمک می کند. محتوای بالای ویتامین سی موجود در این میوه باعث افزایش ایمنی و سلامت پوست می شود. این میوه همچنین منبع خوبی از فولات است. بر اساس مطالعات، مصرف 3 عدد کیوی در طول روز، عدد فشار خون را در مبتلایان به پرفشار خون بالا کاهش می دهد.

توت فرنگی: گنجینه ای از آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی است. توت فرنگی منبع غنی از ویتامین سی و امگا 3 است. این میوه آبدار همچنین منبع خوبی از پتاسیم نیز بوده و به کاهش فشار خون کمک می کند.

انبه: صد گرم انبه حاوی 168 میلی گرم پتاسیم است. جالب است بدانید مطالعات نشان داده‌اند، دریافت روزانه 2300 تا 3100 میلی گرم از این ماده مغذی در یک روز توانسته است فشار خون افراد را به میزان 25 درصد کاهش دهد و مرگ و میر ناشی از فشار خون بالا را کنترل کند.

هلو: هلو حاوی یون‌ های خوراکی است که یافتنشان در خوراکی ‌های دیگر دشوار است. گفته می ‌شود این یون‌ های خوراکی در درازمدت فشار خون را کاهش می ‌دهند، اما تغییرات چشمگیر فورا قابل مشاهده است. در پژوهش ‌های مختلف، تنها چند ساعت بعد از مصرف هلو، افت زیادی در فشار خون ثبت شده‌ است. چون این یون‌ ها خیلی کمیاب هستند، نمی‌ توان خوراکی دیگری را با همین هدف جایگزین آن کرد.

انواع توت‌: توتها به غیر طعم دلپذیر و آبدارش، فواید دیگری نیز به همراه دارد. توت ‌ها سرشار از پلی‌ فنول، نوعی ترکیب طبیعی گیاهی، هستند که برای سلامت قلب مفید است. طی یک مطالعه‌ محدود، از تعدادی فرد میانسال خواسته شد به مدت ۸ هفته توت میل کنند. وضعیت شرکت کنندگان در این مطالعه، بعد از این مدت، از لحاظ نشانه ‌های سلامت قلب، از جمله فشار خون، بهبود یافت. در مطالعه‌ ای دیگر، از گروهی از بیماران مبتلا به فشار خون بالا خواسته شد رژیم غذایی حاوی پلی فنول کم را رعایت کنند؛ همزمان، گروهی نیز رژیم غذایی سرشار از پلی فنول را رعایت کردند که شامل مصرف توت، شکلات، میوه‌ ها، و سبزی‌ ها بود. وضعیت سلامت گروهی از بیمارانی که توت و مواد غذایی سرشار از پلی فنول مصرف کردند، از لحاظ نشانه ‌های خطر ابتلا به بیماری قلبی بهبود یافت.

طالبی: طالبی حاوی مقادیر زیادی کالیوم است. کالیوم می ‌تواند به حفظ سیستم فشار خون کمک کند. طالبی همچنین حاوی ماده طبیعی است که می ‌تواند به شما کمک کند از آسیب احتمالی به سیستم گردش خون جلوگیری کنید.

 

دیدگاه تان را بنویسید