این مواد غذایی را نباید در یخچال بگذاریم

در سرما نشاسته سیب زمینی به قند تبدیل می‌شود. برای جلوگیری از این کار وتازه نگه داشتنشان، آن‌ها را درون کیسه‌های کاغذی در یک انباری تاریک نگه داری کنید.

لینک کوتاه کپی شد
به گزارش جی پلاس، اگرچه امروزه همه مواد غذایی را در یخچال نگهداری می‌کنند، اما در این گزارش ۲۰ ماده غذایی به شما معرفی می‌کنیم که در دمای اتاق و محیط خانه هم تا یک هفته سالم می‌مانند. البته دانستن علت اینکه این مواد خوراکی باید بیرون از یخچال نگهداری شوند جالب توجه است.


دمای یخچال می‌تواند آنتی اکسیدان‌های موجود در مواد غذایی را از بین ببرد. طالبی در محیط بیرون و در دمای اتاق تقریبا ترکیباتی مانند بتاکاروتن را دوبرابر زمانی که در یخچال نگهداری می‌شود دارد.


ریحان یک سبزی گرمسیری است و در دمای زیر ۴۰ درجه فارنهایت به سرعت سیاه می‌شود. برای تازه نگه داشتن آن، ساقه هایش را در یک ظرف آب فرو کنید و روی برگ هایش را با یک پلاستیکی که منافذ ریز دارد بپوشانید، با این کار ریحان تا یک هفته سالم می‌ماند.


در سرما نشاسته سیب زمینی به قند تبدیل می‌شود. برای جلوگیری از این کار و تازه نگه داشتنشان، آن‌ها را درون کیسه‌های کاغذی در یک انباری تاریک نگه داری کنید. نور خورشید باعث جذب کلروفیل در سیب زمینی می‌شود و آن عاملی است که طعمش را تلخ و پوست آن را سبز می‌کند.


برای تازه ماندن، پیاز‌ها نیاز به گردش هوا دارند، آن‌ها را در پاکت‌های کاغذی که از قبل سوراخ شده اند نگه دارید. حواستان باشد سیب زمینی و پیاز را یک جا قرار ندهید چرا که پیاز رطوبت و گاز هوا را جذب می‌کند و این باعث خراب شدن سیب زمینی‌ها می‌شود.


هوای سرد ترکیبات شیمیایی گوجه فرنگی را تغییر می‌دهد و باعث بی مزه شدن و از دست دادن عطرش می‌شود.


رطوبت یخچال باعث فاسد شدن دانه‌های قهوه می‌شود. عطر و طعم آن را تغییر می‌دهد. وقتی در یخچال را باز و بسته می‌کنید باعث تغییر یک روند دمای یخچال و در نتیجه ایجاد رطوبت شدید می‌شوید. دانه‌های قهوه را در یک ظرف در دار نگهداری کنید.


سیر باید از رطوبت دور بماند، برای تازه نگه داشتن، آن‌ها را در یک جای خنک و خشک نگه داری کنید.


ساختار شیمیایی سرکه و مواد نگه دارنده در سس‌های تند در دمای خنک و سرد یخچال تغییر می‌کند و البته که طعم تندی و عطر سس هم از بین می‌رود.


مواد غذایی شیرین مثل عسل یا خرما‌های شیره دار در دمای یخچال سفت می‌شوندو حالت کریستالی پیدا می‌کنند. بهترین گزینه برای نگهداری آن‌ها، دمای اتاق است.


درست است که نان در یخچال به خوبی می‌ماند، اما بهتر از یخچال، نگهداری نان در فریز است. چون باعث یخ زدن یک دفعه‌ای خمیر می‌شود و (در یخچال، چون به صورت تدریجی یخ می‌زند وقتی بیرون آورده می‌شود، نان حالت خشک و بیات پیدا می‌کند) وقتی خواستید از آن‌ها استفاده کنید خشک نمی‌شوند.


برای نگه داشتن طعم و عطر خوب آجیل‌ها و انواع مغزها، بهتر است آن را در یک ظرف دربسته در دمای محیط نگهداری کنید. مغز‌ها به سرعت بوی مواد غذایی را به خود جذب می‌کنند پس هرگز آن‌ها را در یخچال نگذارید.


آواکادوی کال را می‌توانید مدت‌ها در یخچال نگه داری کنید، اما این سبزی را زمانی که رسیده است باید در دمای محیط نگهداری کنید تا خواص آن از بین نرود.


هلو و آلو و زرد آلو برای حفظ خاصیتشان بهتر است در دمای محیط نگهداری شوند.


روغن زیتون، این روغن پرخاصیت بهتر از در یک جای تاریک و سرد و خشک نگه داری شود. دمای بیش از حد خنک یخچال می‌تواند آن را مانند کره سفت کند.


خیار را به هیچ عنوان نباید در یخچال گذاشت. دمای سرد یخچال به تدریج گوشت خیار را از درون به آب تبدیل می‌کند و یا موجب می‌شود پوست آن لزج و کل خیار غیر قابل مصرف شود.


دمای پایین فلفل دلمه‌ای را پلاسیده می‌کند. آن‌ها را دردمای محیط نگهداری کنید.


مهمترین عامل در تازه نگهداشتن خیار شور آب نمک است. پس برای این کار، خیار شور‌ها را در آب نمک بریزید و در دمای اتاق نگهداری کنید. سرما موجب توخالی شدن خیارشور می‌شود.


برای حفظ طعم و عطر شکلات آن‌ها را در محیط خشک بگذارید و هرگز از یخچال استفاده نکنید.

بادمجان در محیط بیرون هم چند روز بیشتر سالم نمی‌ماند، اما دمای یخچال زودتر آن را فاسد می‌کند و باعث تلخ شدن و لزج شدن ان می‌شود.


اصلا لازم نیست هندوانه را در یخچال بگذارید. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند هندوانه را تا زمانی که برش نداده اید در دمای محیط نگه داری کنید و بعد از آن هم اگر خواستید در یخچال بگذارید سطحش را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هم طعم ان حفظ شود و هم خشک نشود.

 

دیدگاه تان را بنویسید