به گزارش ایرنا، شکراله حسن بیگی روز دوشنبه در پایان نشست کارگروه تخصصی امور بانوان و خانواده استان تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بهره مندی از مزایای اجتماعی از جمله مدرسه رفتن نیازمند شناسنامه دار بودن افراد است افزود: بر همین اساس در این نشست مقرر شد تا کمیته ای برای بررسی هویت این نوزدان در بیمارستان با حضور نهادهای مرتبط از جمله سازمان ثبت احوال و دادگستری تشکیل شود.
به گفته حسن بیگی، زنانی که دارای مدارک قانونی از جمله شناسنامه و کارت ملی نبوده و اظهارات آنان در مورد مشخصات سجلی خودشان نیز غیرقابل استناد و غالبا غلط می باشد مادران این نوزادان می باشند.
معاون استاندار تهران با اشاره به اینکه در بسیاری از موارد اساسا مشخص نیست این نوزادان ایرانی بوده و یا اتباع سایر کشورها هستند اضافه کرد: در صورتی که هویت مادر مشخص شده و هویت پدر مبهم باقی بماند شناسنامه فقط به نام مادر صادر می شود و در غیر اینصورت موضوع برای تصمیم گیری به دادگاه ارجاع می شود.
استاندار تهران نیز در این نشست گفت: مشکل صدور شناسنامه برای نوزدانی که به علت وجود نداشتن پدر در لحظه تولد با مشکل هویتی مواجه بودند با برگزاری جلسات موثر رفع شده و امروز برای آنان شناسنامه صادر می شود.
محمد حسین مقیمی اعلام کرد: هویت برخی نوزادان براساس کارت ملی والدین که در بیمارستان ارائه می شود شناسایی می شود در شرایطی که کارت ملی ارائه نشود؛ یا مادر اظهار می کند که نوزاد متعلق به اوست که براساس شناسنامه مادر هویت پدر نیز شناسایی می شود و برای نوزادانی که پدر و مادر از هویت نوزاد اظهار بی اطلاعی کنند هم شناسنامه صادر می شود.
وی در ادامه خواستار تشکیل کمیته ای متشکل از برخی نهادهای مرتبط از جمله ثبت احوال، دادگستری، نیروی انتظامی و علوم پزشکی شد و افزود: این کمیته وظیفه دارد تا همه نوزادان را به فراخور شرایط تعیین هویت کرده و برای آنان شناسنامه صادر کند.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده نیز در این نشست با اشاره به اینکه رسیدگی به موضوعات مربوط به حوزه بانوان و خانواده فرابخشی، فراجناحی و غیرسیاسی است گفت: شعار امسال حوزه معاونت بانوان و خانواده وزارت کشور ”امنیت و نشاط زن، خانواده سالم و جامعه پویا' است.
فریبا نظری پورکیایی گفت: مسائل حوزه زنان و خانواده دارای اثرگذاری بالایی در جامعه است و برای همین ضرورت دارد تا مدیران فعال در این بخش در حوزه های دولتی و غیردولتی بدون اطلاعات دقیق از اظهار نظر مخصوصا در رسانه ها خودداری کنند.
به گفته وی ، مطالعات اکتشافی و اجرای پایلوت طرح های مرتبط با بانوان و خانواده در ابعاد کوچکتر قبل از اجرا در ابعاد ملی ضروری است ضمن اینکه طرح ملی گفت و گوی خانواده برای ارتباط و تعامل بیشتر اعضای خانواده در جامعه امروز ضروری و در دستور کار است.
تهرام/6139//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.