سید علی امامی روز چهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: برهمین اساس 7 جایگاه در شهرستان دماوند و 4 جایگاه عرضه دام بهداشتی نیز در شهرستان پردیس ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه خریداران دام حتما به کشتارگاه ها مراجعه کنند، اظهار کرد: تمامی دام های ذبح شده در کشتارگاهها تا 24 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری می شوند.
وی تصریح کرد: درهمین ارتباط 9 تیم نظارت و بازرسی نیز به صورت ثابت و 2 تیم نظارتی سیار نیز کار نظارت بر روند عرضه دام در این 2 شهرستان را برعهده دارند.
وی به نیکوکارانی که قصد قربانی کردن دام دراین ایام را دارند نیز توصیه کرد که دام موردنیاز خود را از مراکز بهداشتی تحت نظارت شبکه دامپزشکی تهیه کنند.
خبرنگار: الهام حیدری - انتشار دهنده: محسن فتاحی
تهرام/7246**1625
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.