نغمه نظری عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان تولیدات گوشت ماهی (سردآبی و گرم آبی) استان تهران درسال92 ، 4 هزار و 138 تن بود که به میزان سالانه 5 هزار و719 تن تا پایان سال گذشته افزایش یافت.
وی ادامه داد: حدود 20 درصد از مجموع پروتئین حیوانی مورد نیاز انسان از ماهی تأمین می شود و تقریبا یک سوم مردم جهان بیشترین پروتئین مصرفی خود را از ماهی بدست می آورند.
نظری تصریح کرد : ماهی های گرم آبی یکی از مهمترین منابع تأمین پروتئین است و سالانه حدود 140 هزار تن ماهی گرمابی در ایران تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه میزان سرانه مصرف ماهی در کشور پایین است ، گفت : سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 8 کیلوگرم است که یک سوم متوسط سرانه جهانی آن است.
مدیر شیلات و امور آبزیان استان تهران با اشاره به استخرهای دومنظوره استان تهران اظهار کرد: در سال گذشته 344 استخر دو منظوره کشاورزی گرمابی فعال وجود داشت که ماحصل آن تولید 400 تن کپور بود.
وی خاطرنشان کرد: این استخرها بیشتر استخرهای ذخیره آب کشاورزی با میزان آب ورودی کم و یا حقابه و استخرهای گلخانه ها است.
نظری یادآور شد: هم چنین تولید ماهیان زینتی از 24 میلیون قطعه درسال1392 به 32میلیون قطعه در سال 1395 رسیده است .
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: سید جواد آل داود - انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7243//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.