عباس اکبری شریف روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه دربخش دام وطیور استان تهران طی سال های92 تا 95 با اقدامات متعدد ومتنوع شاهد افزایش قابل توجه در ابعاد کمی وکیفی بود، افزود: با این اقدامات میزان تولیدات کل محصولات پروتئینی دامی از 897 هزار تن در سال 92 به بیش از یک میلیون و 245هزار تن درسال95 رسیده است.
وی ادامه داد:در زمینه توسعه کیفی و بهبود و خدمات دامپروری نیز طیف گسترده ای از طرح ها و پروژه ها وعملیات اصلاح نژاد دام وطیور و نیز فعالسازی وحفظ تولید و اشتغال واحدهای بهره برداری و تولیدی توام با بهبود مدیریت و افزایش بهره وری و اصلاح ساختارهای بهره برداری و ارتقای فناوری و دانش فنی بهره برداران و دامداران و مرغداران به اجرا گذاشته شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران درمورد میزان تولیدات و روند رشد تولیدات محصولات پروتئینی دام و طیور از سال 1392 تا 1395 گفت : تولید تخم مرغ در سال 92، 140هزارتن بود که با 14درصد افزایش در سال گذشته به 159هزار و200تن رسید.
وی خاطرنشان کرد: میزان تولید شیر در استان تهران در سال 92، 677هزارتن بود که با 46 درصد افزایش به بیش از 992هزارتن رسید.
اکبری شریف در مورد میزان تولیدات گوشت قرمزاستان تهران نیزاظهار کرد: تولید گوشت قرمز استان هم اکنون بیست و نه هزارو271هزارتن است که پیش از این هیجده هزارو هشت تن بود که رشد 55 درصدی در این زمینه داشته است ؛ همچنین تولید گوشت مرغ استان با 10 درصد افزایش از 61هزارتن درسال 92 به67هزارتن تاپایان سال 95 رسیده است.
به گفته وی استان تهران در زمینه تولید عسل درسال از 838 تن در سال 92 به 970 تن در سال 95 رسید که جهش 16 درصدی را نشان می دهد.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تاکید کرد : میزان تولید تمام محصولات پروتئینی دام از897 هزار و240تن با 39 درصد رشد به یک میلیون و 245هزارتن درسال 95 افزایش یافت.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: سید جواد آل داود انتشاردهنده: موسی فعالیان
تهرام/7243 / 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.