به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، نجم‌الدین محمدی اظهارداشت: هر ساله در تعطیلات نوروز تعداد پذیرش‌ مددجویان (بی سرپناهان و کارتن خواب‌ها) کاهش پیدا می‌کند چرا که این افراد طی این مدت به سمت شهرستان‌های خود می‌روند و پایان فروردین که به تهران بازمی‌گردند، تعداد پذیرش افزایش پیدا می‌کند.
وی با اشاره به اینکه حدود 70 درصد از مراجعه کنندگان به گرمخانه ها از سایر شهرها به تهران آمده اند، گفت: از 28 اسفند97 تا 17 فررودین 98 گرمخانه‌ها به صورت شبانه روزی فعالیت داشتند.
محمدی با بیان اینکه فعالیت های سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در حوزه ساماندهی افراد بی سرپناه در ایام نوروز چندین برابر شده بود، افزود: فعالیت در حاشیه‌ شهرها و مکان‌هایی که احتمال خطر سیلاب وجود داشت مانند دره فرحزاد، تجریش، پل مدیریت، دره اوین و ... در آن بازه زمانی بسیار شدت پیدا کرده بود.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران اظهارداشت: همزمان با بارش شدید باران نیز به علت وجود رودخانه در دره فرحزاد، حجم آب رودخانه افزایش پیدا کرده و ریزش کوه در حاشیه، بی سرپناهان را مورد تهدید قرار می داد؛ به همین علت مددکاران در این اماکن حضور فعال داشتند تا براثر بارندگی شدید یا ریزش کوه از افراد کارتن خواب و بی سرپناهی که در آنجا بودند، مراقبت شود.
وی افزود: با شدت گرفتن میزان بارش، ستاد مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد که خطر آب گرفتگی در گرمخانه منطقه 9 وجود دارد که با توجه به اعلام خطر، گرمخانه این منطقه را تعطیل کرده و افرادی که در آنجا پذیرش می‌شدند را به گرمخانه‌های دیگر منتقل کردیم.
محمدی تاکید کرد: در مجاورت دره فرحزاد سه چادر در محدوده منطقه 2 و 2 چادر در منطقه پنج برای معتادانی که حاضر به پذیرش در گرمخانه ها نبودند، برپا کردیم و افرادی هم که در بارندگی‌ها به گرمخانه‌ آمدند، از خدمات روزانه و شبانه بهره بردند.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: همچنین افرادی که ناتوان و از کار افتاده بودند را در مراکز شبانه روزی مستقر کردیم.
به گفته وی، توزیع لباس و غذای گرم در 2وعده ناهار و شام (300 پرس غذا در هر وعده) از جمله خدمت رسانی به افراد بی سرپناه و کارتن خواب بود.
محمدی درباره هزینه ارائه خدمات به افراد بی سرپناه و کارتن خواب در ایام نوروز اظهارداشت: شب عید 10هزار پرس سبزی پلو با ماهی برای افراد آسیب پذیر تهیه شد، هزینه این تعداد غذا حدود 250 میلیون تومان بود که با مشارکت خیرین انجام شد، هزینه اقدامات مربوط به حمایت از مددجویان در ایام نوروز از بودجه سازمان تامین شد.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به حضور مستمر کارآفرینان در نوروزگاه‌ها گفت: افراد کارآفرین در قالب طرحی به نام «دست آفرین» در نوروزگاه بلوار کشاورز حضور پیدا کرده و با برپایی غرفه، محصولات خود را به همراه پشت صحنه تولیدی‌ها به مردم عرضه کردند؛ این اقدام با استقبال بسیار خوبی از سوی شهروندان رو به رو شد.
محمدی افزود: نمایش فعالیت‌های کارآفرینی اعم از کارگاه‌ها، آموزش‌ها و ... برای بهره‌مندی شهروندان، تنها در تعطیلات نوروز برقرار بود.
تهرام/7245//6139
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.