علی اکبر نریمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا معتقد است که اگر هم چنین موضوعی که طی روزهای اخیر در رسانه ها بازتاب یافته صحت داشته باشد، مربوط به آشپزخانه ها و واحدهای غیرمجاز و بدون مجوز است.
وی افزود: تاکنون نه تنها شاهد چنین مساله ای نبوده ایم بلکه فردی هم برای اعتراض با این موضوع به اتحادیه مراجعه نکرده است.

** رشد قارچ گونه واحدهای بدون مجوز
رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و چلو خورش تهران در ادامه تاکید دارد که واحدهای عرضه غذای بدون مجوز به صورت قارچ گونه در حال فعالیت در سطح شهر هستند.
وی که می گوید روز به روز بر تعداد واحدهای عرضه غذای فاقد مجوز درحال اضافه شدن است، اظهارمی دارد که باتوجه به گرانی های اخیر، کسادی بازار درحال خفه کردن واحدهای صنفی است.
نریمانی همچنین تاکید دارد که افزایش قیمت غذا در واحدهای زیر مجموعه این اتحادیه در برابر گرانی گوشت که تا چهار برابر افزایش داشته بسیار ناچیز و تنها در حد یک درصد بوده است.
وی البته اذعان می کند که افزایش قیمت غذاها چشمگیر نبوده اما از نظر وزنی، وزن گوشت را در حد پنج گرم کاهش داده ایم.

تهرام/ 9206/ 1008
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.