فاطمه تاجیک روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت یک هزار و 352 مورد نمونه‌ گیری و 20 هزار بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی انجام‌ شده است.
وی تصریح کرد: 11 هزار و 645 مورد کلر سنجی آب نیز توسط کارشناسان در مناطق مختلف شهرستان انجام‌ شده است.
تاجیک ادامه داد: بازرسان در طی بازدیدها تمامی مسائل بهداشتی را ارزیابی کرده و در صورت مشاهده کوچک ‌ترین مشکل، تذکرات لازم را به متصدیان تذکر می‌دهند.
وی افزود: داشتن کارت بهداشت معتبر برای متصدیان و کارکنان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مطابق قانون اصلاح ماده 13 الزامی است که در صورت تخلف این قانون جریمه خواهند شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ری اضافه کرد: بر این اساس از ابتدای امسال تاکنون 10 هزار و 864 کارت بهداشت نیز برای متصدیان و کارکنان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شهرری صادر شده است.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با برخورداری از 56 اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و همچنین وجود شهرک صنعتی شمس آباد، کارخانه سیمان و کارگاه های تولیدی و خدماتی شامل سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است.
1970/6003
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.