سید علی هاشمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس شاخص های تعریف شده باید به ازای هر 100 نفر چهار مترمربع فضای کتابخانه ای وجود داشته باشد.
وی بیان کرد: با احتساب وجود 900 هزار باسواد در استان بوشهر باید 36 هزار مترمربع فضای کتابخانه داشته باشد که این فضا در استان بوشهر هم اکنون 21 هزار متربع است.
هاشمی ادامه داد: براساس آمار نیاز است که برای هر 3 تا 5 هزار نفر جمعیت یک کتابخانه وجود داشته باشد تا دسترسی و علاقه به کتاب ایجاد شود.
وی گفت: با احتساب این شاخص اکنون در سطح استان بوشهر تنها امکان ارائه خدمات کتابخانه ای برای 320 هزار نفر فراهم است و سایر جمعیت استان که باید از جمع یک میلیون و 160 هزار نفر کم شود از خدمات کتابخانه ای برخوردار نیستند.
هاشمی یادآور شد: براساس شاخص های تعریف شده برای هر فرد باید چهار جلد کتاب وجود داشته باشد که در استان بوشهر که باید 3 میلیون و 600 هزار جلد کتاب وجود داشته باشد این آمار زیر یک میلیون گزارش می شود.
وی گفت: چنانچه مولفان و ناشران کتاب حمایت و زمینه خلق آثار جدید فراهم کنند، می توان زمینه جذب بیش از پیش افراد جامعه به کتابخوانی را فراهم کرد.
مدیرکل امور کتابخانه های استان بوشهر یادآور شد: اکنون برخی از مطالب کتاب ها و کتابخانه مدارس به روز نیست که این باعث کاهش میل و رغبت جامعه هدف به مقوله کتابخوانی می شود.
هاشمی افزود: در هیچ جای قانون بودجه ای برای احداث کتابخانه تعریف نشده که با توجه به این خلا قانونی نمایندگان مجلس باید از ظرفیت های خود برای پرکردن این خلا قانونی اقدام کنند.
وی ادامه داد: در یکسال گذشته بیش از 3 هزار و 400 برنامه مختلف در حوزه کتاب و کتابخوانی شامل کارگاه های قصه گویی، نقد و بررسی کتاب و جشنواره های ویژه کتابخوانی در استان بوشهر به اجرا درآمده است.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.