به گزارش ایرنا، سید حسام الدین امیری روز چهارنشبه در جریان بازدید از روند ساخت 10 سکوی گازی پارس جنوبی در یارد شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) افزود: تا پایان سال جاری سه عرشه از بخش فراساحل فازهای 13، 14 و 22،23 و 24 پارس جنوبی آماده بارگیری و نصب در موقعیت مخزنی این فازها خواهد شد.
وی اضافه کرد: هم اکرنون موارد مربوط به مطالبات کارگری، بررسی مسائل مالی پیمانکاران و پیشرفت پروژه ها در بخش خشکی و فراساحل مورد ارزیابی قرار گرفته است و حساب مشترک مالی میان کارفرما و پیمانکاران فازهای ١٣ و٢٢تا٢٤ پارس جنوبی به منظور ساماندهی و کنترل دقیق تر نحوه پرداخت مطالبات کارگری توسط پیمانکاران و تزریق منابع مالی به این پروژه ها ایجاد می شود.
رئیس کنترل طرح های شرکت نفت و گاز پارس گفت: این حساب مشترک که با دستور هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران و رهنمود وزیر نفت ایجاد می شود، علاوه بر تسهیل در فرآیند پرداخت معوقات کارگری، امکان نظارت و کنترل دقیق تری را در این زمینه فراهم خواهد کرد.
امیری ادامه داد: از طریق این حساب مشترک، تزریق منابع مالی به پروژه ها بویژه در بخش مطالبات کارگران شاغل در یارد صدرا و بخش پالایشگاه های خشکی طرح های مذکور بطور مستقیم به حساب پیمانکاران منظور می شود.
رئیس کنترل طرح های شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به پیشرفت قابل قبول روند ساخت سکوهای دریایی فازهای 13، 14 و 22تا 24 پارس جنوبی در یارد صدرا اظهار کرد: هم اکنون پیشرفت های صورت گرفته به نسبت تامین منابع مالی، روند مناسبی را طی می کند.
امیری، تامین منابع مالی را از عوامل کلیدی استمرار پیشرفت این پروژه ها برشمرد و پیش بینی کرد که از هر کدام از فازهای یاد شده تا پایان سال 96، حداقل یک عرشه آماده حمل و انتقال به موقعیت دریایی شود.
وی گفت: در بخش خشکی نیز طرح های فاز 13 و 22 تا 24 تا پایان سال جاری علاوه بر راه اندازی واحدهای یوتیلیتی، یک ردیف شیرین سازی آماده بهره برداری می شود.
رئیس کنترل طرح های شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به اولویت های جدید این شرکت در سال جاری، یادآور شد: با توجه به اینکه پنج طرح اولویت دار گازی در فروردین ماه امسال به بهره برداری رسمی رسیدند، فازهای 13، 14 و 22 تا 24 اولویت اصلی کارفرما در سال جاری به شمار می رود.
امیری همچنین در جریان بازدید از اسکله صادراتی ،خدماتی تنبک با اشاره به محوریت پیگیری مسائل اجرایی این طرح، گفت: عمده منابع مالی این پروژه نیز تعیین تکلیف شده و با توجه به فعال شدن جبهه های کاری، مقاوم سازی کیسون ها، احداث ساختمان های صنعتی و غیر صنعتی، زیر سازه های بازوهای بارگیری ال پی جی و ساخت سوله بارگیری گوگرد آغاز شده است.
از سال 1374 عملیات اجرایی طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی در شهرستان های عسلویه و کنگان استان بوشهر آغاز شده و تاکنون از مجموع 24 فاز توسعه ای میدان گازی پارس جنوبی 18 فاز به بهره برداری رسیده و 6 فاز دیگر در دست اجراست که تا پایان سال 1397 باید همه این طرح ها به بهره برداری برسد.
هم اکنون از 18 فاز در بهره برداری میدان گازی پارس جنوبی روزانه 570 میلیون مترمکعب گاز تولید می شود.
علاوه براین چندین واحد پتروشیمی نیز در این منطقه به بهره برداری رسیده و چندین واحد دیگر نیز در دست اجراست.
در زمان حاضر بیش از 60 هزار نفر در طرح های توسعه میدان گازی پارس جنوبی مشغول کار هستند.
6047/6043**
خبرنگار: مونا عیدان** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.