امین بینش پژوه روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین براساس مصوبه های بخش خدمات سفر نوروزی بازارچه نوروزی صنایع دستی در تمامی شهرستانهای استان بوشهر برپا می شود.
وی اضافه کرد: شمار غرفه های نمایشگاه یاد شده در هر شهرستان متناسب با میزان مسافر پذیری آنها متفاوت خواهد بود.
بینش پژوه ادامه داد: برای کمک به فروش محصولات صنایع دستی استان بوشهر برگزاری نمایشگاه یا بازارچه های صنایع دستی در اولویت برنامه های این معاونت قرار گرفته است.
وی گفت: در این ارتباط با مدیرعامل نمایشگاههای بین المللی بوشهر مذاکره شده تا در کنار برپایی نمایشگاههای خود شماری غرفه نیز برای عرضه صنایع دستی استان بوشهر اختصاص دهند.
بینش پژوه، در باره میزان صادرات صنایع دستی استان بوشهر اظهار کرد: در سال گذشته میزان صادرات این بخش از لحاظ وزنی 338 هزار و 714 کیلوگرم و از لحاظ دلاری 585 هزار و 82 دلار اعلام شده است.
بینش پژوه ادامه داد: بخش زیادی از محصولات حوزه صنایع دستی استان بوشهر صادر نمی شود و آن بخشی که صادر می شود نیز به دلیل اینکه ثبت سفارش آنها در استان دیگری صورت می گیرد به عنوان محصول صادر شده از استان بوشهر به شمار نمی آید.
وی در ارتباط با موانع فراروی صادرات صنایع دستی استان بوشهر گفت: تحریم ها و به دنبال آن نبود بازارهای بین المللی از چالش های اصلی حوزه صنایع دستی گردشگری استان بوشهر است.
بینش پژوه افزود: در این زمینه تلاش شده با فراهم شدن امکان فروش اینترنتی و جا دادن آن در سطح فروشگاههای بزرگ کشور عرصه برای فروش محصولات صنایع دستی باز شود.
وی اظهار داشت: در حوزه فعالیت صنایع دستی نیز برنامه ریزی شده که مشتری محوری در اولویت قرار گیرد و متناسب با سلیقه مشتری کالا به تولید انبوه برسد.
بینش پژوه در ارتباط با افراد سامان یافته در زمینه با فعالیت های صنایع دستی استان بوشهر گفت: از استان بوشهر تاکنون 12 هزار و 700 نفر در سامانه ثبت اطلاعات صنایع دستی نام نویسی کردند که از این شمار سه هزار و 500 نفر فعال هستند.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر اظهار کرد: گلیم بافی، حصیر بافی، گرگوربافی، عبا بافی و صنایع دریایی از محورهای اصلی فعالیت صنایع دستی استان بوشهر به شمار می رود.
وی اضافه کرد: به منظور حمایت از فعالان صنایع دستی برای تمامی کارگاهها با معرفی به کارگروه استانی اشتغال از سوی صندوق کارآفرینی امید تا سقف 300 میلیون ریال تسهیلات پرداخت می شود.
بینش پژوه یادآور شد: در صورتی که در یک کارگاه بیش از یک نفر فعالیت داشته باشد نیز سقف تسهیلات یاد شده تا 500 میلیون ریال خواهد بود.
وی در ارتباط با کارگاههای عبا بافی استان بوشهر گفت: در این استان چهار کارگاه عبابافی در کردوان شهرستان دشتی فعالیت دارند که به دنبال رایزنی با شماری از طراحان لباس هستیم تا در دایره نهایی مصرف، محصول تولیدی آنها به اشکال دیگری نیز مورد استفاده قرار گیرد و از این طریق شاهد رونق بازار فروش عباهای تولیدی استان بوشهر باشیم.
بینش پژوه یادآور شد: با کمک های بلاعوض صورت گرفته به 2 کارگاه برای تجهیز و توسعه آنها عرض عباهای تولیدی آنها از 70 سانتی متر به 150 سانتی افزایش یافته است.
7212/6045** خبرنگار: عبدالصمد شهریاری ** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.