عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اخلاق در جامعه آسیب دیده و باید بدانیم در فرهنگ ایران و اسلام توهین و هتاکی جایگاهی ندارد، خاطرنشان کرد: باید از فضای مجازی و فضای رسانه در جهت توسعه اخلاق دانش و حمایت از دولت و کشور استفاده کنیم.

 

به گزارش جماران، مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم سالگرد بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که در حسینیه یادگار امام قزوین برگزار شد، اظهار کرد: انسان موجودی است که به اذن خدا سرنوشت خود و آینده‌اش را خود می‌سازد و این افتخار بزرگی برای انسان در میان موجودات عالم است که خود می‌تواند با ابزار علم انتخاب‌گر باشد.

وی افزود: در مسیر انتخاب گری و سازندگی علاوه بر وحی و قانون، انسان نیازمند الگو است و این الگوها هستند که جهت را مشخص می‌کنند.

انصاری با بیان اینکه به همین جهت است که در دنیای معاصر با حجم گسترده‌ای از رسانه‌ها سعی می‌شود الگوهایی به انسان معرفی شود، ادامه داد: متاسفانه در این عرصه غربی‌ها و کسانی که در صدد استحاله ملت‌ها هستند الگوهای خود را در عرصه‌های گوناگون بر ذهن جوانان ما تحمیل می‌کنند.

وی گفت: در این میان مردم ایران به عنوان ملتی متمدن و کشوری کهن و انقلابی با ملت شجاع و زنده و بیدار نه تنها برای خود الگو دارند بلکه می‌توانند الگوهای شرف و انسانیت را به دیگر کشورها مخصوصاً کشورهای اسلامی معرفی کنند. این الگوها مانند پرچمی هستند که در دریای متلاطم زندگی راهنمای انسان خواهند بود تا انسان به ساحل برسد. در قرآن نیز بخش اعظمی از آیات به معرفی الگوهای می‌پردازد و سعی می‌کند برای انسان الگو معرفی کند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این روزها گاهی در فضای مجازی یا در برخی مراسمات برای بزرگداشت شخصیت‌های انقلاب، اینگونه القاء می‌کنند که مردم گرفتار هستند و برگزاری این مراسمات چه ضرورتی دارد اما پاسخ این است که اگر جامعه‌ای الگوهای حیات سیاسی و اجتماعی خود را گم کند مانند افراد گمشده در ظلمات و دریای پر تلاطم می‌ماند.

انصاری گفت: هاشمی به تجلیل ما نیاز ندارد بلکه ما خود مراسم را برگزار می‌کنیم تا به جوانان بگوییم که از یک روستای دور افتاده در کویر به نام بهرمان یک کودک راه علم را این چنین می‌کند و در ساحت بزرگان خود را ساخته و سرآمد روزگار خویش می‌شود.

وی اظهار کرد: اگر یاد امام (ره) را بزرگ می دانیم به دنبال این هستیم که به جوان امروز بگوییم که طی کردن مسیر تعالی و تکامل، مخصوص پیامبران نیست و انسان نیز می‌تواند مانند امام (ره) مسیر را به گونه‌ای طی کند که به جایگاه عصمت نزدیک شود.

انصاری با بیان اینکه امروز بیش از هر زمانی نیازمند معرفی الگوها هستیم ادامه داد: دشمنان انقلاب تلاش زیادی کرده‌اند تا این الگوها از ذهن جامعه حذف شوند و سرمایه گذاری برای جلوگیری از فراموشی شخصیتهای همچون بهشتی، هاشمی به دلیل این است که دشمن به خوبی می‌داند اگر روح این شخصیت‌ها در جامعه حاضر باشد جوان راه را گم نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه آیت الله جوادی آملی به درستی در پیامی که به مناسبت سالگرد ایشان ارسال کردند هاشمی را ثمره امام و نتیجه تربیت یافته در مکتب امام می‌داند، گفت: در زمانی که کسی خطر اسرائیل را درک نمی‌کرد و فلسطین به فراموشی سپرده شده بود این جوان کتاب سرنوشت فلسطین را می‌نویسد و این نشان دهنده دید باز او است.

انصاری افزود: در مبارزه نیز رژیم از دست صبوری، استقامت و توانمندی این مرد به ستوه آمد و در شرایطی که می‌توانست زندگی مرفه و آرامی داشته باشد اما همسر شجاع و وفادار خود را رها می‌کند و گردشگاه را به کمیته و سلولهای ساواک ترجیح می‌دهد. هاشمی هیچگاه از مبارزه و شکنجه خسته نشد، از روزنه دفاع ملی، هاشمی یک قهرمان ملی و در حوزه انقلاب نیز او قهرمانی انقلابی است.

وی گفت: انقلابی گری در این نیست که گردن را کلفت کنیم، فحش دهیم بلکه انقلابی گری واقعی این است که هرجا انقلاب نیاز داشت در خط مقدم باشیم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این فراز از زندگی هاشمی به همه دوران مبارزاتی او می‌ارزد. هاشمی وقتی احساس کرد که استمرار جنگ به صلاح کشور نیست وارد میدان شد و حاضر شد مقصر اصلی جنگ شناخته شده و اعدام شود اما کشور آسیب نبیند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: هاشمی پس از جنگ، کشوری ویرانه ناشی از جنگ را تحویل گرفت که زیرساختهای آن نابود شده بود اما با تکیه بر افراد مؤمن، مدیران لایق و احترام گذاشتن به همه اندیشه‌ها آن را ساخت.

وی با بیان اینکه نگاه نگران جوانان برای ادامه تحصیل و پشت کنکور قرار گرفتن هاشمی را ناراحت می‌کرد، بیان کرد: او برای رفع این مشکل بزرگترین دانشگاه غیردولتی جهان را ساخت اما امروز می‌بینیم که برخی مزد او را به خوبی می‌دهند؛ این افراد باید بدانند که مزدهاشمی در جای دیگری است.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هاشمی مظلوم بود، ادامه داد: بزرگان تاریخ همیشه مظلوم هستند چون ابعاد وجودی آنها کشف نشده است تا جایی که علی علیه السلام به عنوان مشرک و امام حسین (ع) با حکم قاضی شرع و به جرم خارج شدن از دین به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه اخلاق در جامعه آسیب دیده و باید بدانیم در فرهنگ ایران و اسلام توهین و هتاکی جایگاهی ندارد، خاطرنشان کرد: باید از فضای مجازی و فضای رسانه در جهت توسعه اخلاق دانش و حمایت از دولت و کشور استفاده کنیم.

انصاری در پایان با بیان اینکه امروز کشور مشکلات زیادی دارد، یادآور شد: این مشکلات جز با تعامل سازنده با دنیا و پایان خصومت‌ها در داخل کشور و گروه‌های سیاسی حل نخواهد شد و همه باید توان خود را برای ساخت ایران به کار ببریم و هاشمی گونه عمل کنیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.