کسی که سازمان برنامه را منحل می‌کند قجری نگاه می‌کند یا ما؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه سنتم هیچگاه سیاسی نبوده است، گفت: نگاه قجری به خزانه نداریم.

به گزارش جماران، علی ربیعی در جشنواره نیکوکارآفرین که در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد با بیان اینکه وقتی کودکان از تحصیل باز می‌مانند زندگی سختی خواهند داشت، تصریح کرد: در این چرخه کودک توانمند نمی‌شود و نمی‌تواند شغل مناسبی به دست بیاورد و دچار آسیب می‌شود. این چرخه، افراد را در جوامع در معرض تهدید قرار می‌دهد.

وی افزود: امروز شخصی اظهارنظرهایی کرده بود، در حالی که باید بگویم سنتم هیچ‌گاه سیاسی نبوده است و بالاترین کنش سیاسی‌مان این بوده است که مردم راضی باشند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه نگاه قجری به خزانه نداریم، گفت: بیش از ٧٠٠ هزار میلیارد تومان درآمد نفتی در دولت قبل به دست آمد اما شغلی ایجاد نشد. دولت روحانی دولت ساکت و کم‌صدایی است. قرار نیست شروع کنیم و اطلاعیه بدهیم که اینها قجری به خزانه نگاه می‌کنند. کسی که سازمان برنامه را منحل می‌کند قجری نگاه می‌کند یا ما؟ هر چند ما مدعی نیستیم آبادانی ایجاد کردیم و باید خیلی کار کنیم.

ربیعی اظهار کرد: در سال ۹۱ روند تغییر نرخ بیکاری مشخص است. فقط ۱۰۰ هزار شغل در غرب و شرق تهران ایجاد کردیم. دوره شما در دولت قبل ۶۷ درصد بازنشسته‌ها حقوقشان از نرخ تورم پایین افتاد و برای جبران آن، دولت یازدهم در سال اول ۳۱ درصد، در سال دوم ۲۰.۷ و در سال سوم ۱۵.۶ درصد حقوق را افزایش داد.

ربیعی خطاب به منتقدان ادامه داد: قدرت خرید مردم در دوران شما در دولت قبل نابود شد. آن تورم اگر ادامه می‌یافت معلوم نبود شاخص‌های ما کجا بود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در تامین اجتماعی با ۴۰۰۰ میلیارد تومان بدهی در سال ۸۴ روبه‌رو بودیم که در ابتدای دولت به ۶۰ هزار میلیارد تومان رسید و حالا نمی‌شود آن را کنترل کرد، گفت: در چنین وضعیتی بودیم. چه کسانی شب انتخابات دستمزدها را بدون هیچ عقبه‌ای افزایش دادند؟ در این فرصت، در مورد حملات به دولت در صدد پاسخگویی نبودم و فکر می‌کردم وزارتخانه‌ام به دور از حاشیه باید امور اقشار پایین را پیش ببرد اما بدیهیات را نمی‌توان پنهان کرد.

وی افزود: امروز ۲۹ هزار و ۴۰۱ واحد تولیدی بررسی شدند و ما فکر می‌کنیم به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی عمل کرده‌ایم.

ربیعی به ایجاد پایگاه اطلاعاتی رفاهی اشاره کرد و گفت: متوجه شدیم ۱۲۵ هزار کودک به مدرسه نمی‌روند. اطلاعات اینها را از هدفمندی گرفتیم و با والدینشان تماس گرفتیم که علت نرفتن کودکشان را به مدرسه جویا شویم. خوشحال بودند که کسی از دولت با آنها تماس گرفته است. در سیستان و بلوچستان ۲۵ هزار کودک داشتیم که به مدرسه نمی‌رفتند. ما در تلاشیم با همکاری خیران و سایر نهادها این مشکلات را رفع کنیم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.