عضو هیات علمی دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی با اشاره به تشدید آلودگی هوای این روزهای تهران گفت: سکون هوا و پدیده اینورژن(وارونگی هوا) بر شدت آلودگی این روزها افزوده است.

به گزارش جماران؛ عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه خوارزمی معتقد است: علت اصلی آلودگی هوای پایتخت پدیده بین قاره ای است که مواد شیمیایی و صنعتی را از چند کشور مختلف وارد ایران کرده و به تبع آن به تهران رسیده است.

رامین عزتی توضیح داد: بخشی از این آلودگی حاصل مواد شیمیایی و صنعتی کشورهای سوریه، ترکیه و عراق است.

وی ادامه داد: در آلودگی بین قاره ای مواد معلق موجود در اتمسفر از کشورهای مختلف عبور کرده و وارد تهران شده اند و سپس با جریان باد از پایتخت خارج می شود.

به گفته این کارشناس محیط زیست، آلودگی های بیولوژیکی که از مواد صنعتی حاصل شده، پس از عبور از شهرهای قزوین و زنجان به تهران آمده و در نهایت به سمنان می رود؛ البته خود تهران دارای چند منشا آلودگی است که پس از چند روز و با جریان باد از شهر خارج می شود.

عضو هیات علمی دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی با اشاره به تشدید آلودگی هوای این روزهای تهران گفت: سکون هوا و پدیده اینورژن(وارونگی هوا) بر شدت آلودگی این روزها افزوده است.

ترافیک قزوین به تهران بمب آلودگی هوا است

عزتی همچنین گفت: آلایندگی خودروها و از سوی دیگر وجود کارخانه ها در کرج و اطراف تهران از دیگر علت های تشدید آلودگی هوا است که انتظار می رود نظارت در این بخش نیز بیشتر شود.

وی در مورد آلودگی هوا در غرب تهران تصریح کرد: کوه های قزل حصار باعث می شود آلودگی های غرب تهران نشست کنند اما به عنوان کارشناس اعتقاد دارم که ترافیک قزوین به تهران به دلیل تردد بالای خودروها خود یک بمب آلودگی است که باید در این مورد راهکاری اصولی پیدا کرد.

عزتی با اشاره به سخنان پیروز حناچی شهردار تهران در مورد نقش وزش باد به کاهش آلودگی هوای پایتخت گفت: وزش باد باید دارای سرعت مشخصی باشد تا بتواند هوای تهران را حرکت دهد که طی چند روز اخیر وزش چنین بادی را نداشیم و براین اساس صحبت های شهردار تهران کاملا درست است.

وی در مورد کیفیت بنزین موجود در کشور نیز بیان کرد: باید کیفیت بنزین در جایگاه های سوخت توسط کارشناسان به طور دقیق تر بررسی شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
4 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.